Odhalen exkluzivní obsah Destiny pro konzole od Sony
Destiny Novinka Odhalen exkluzivní obsah Destiny pro konzole od Sony

Odhalen exkluzivní obsah Destiny pro konzole od Sony

Redakce

Redakce

9

Proč si zahrát Destiny na konzolích od Sony? Následující seznam může být dostatečným argumentem.

Reklama

Od startu PS4 to Sony pořádně rozjíždí s exkluzívním obsahem pro své konzole. Když ne exkluzivní celá hra, tak alespoň některý obsah. A kupříkladu podle prodejů Watch_Dogs je to, zdá se, taktika povedená. Adam Boyes na E3 konferenci doslova řekl, že majitelé PS3 a PS4 se mohou těšit na obrovské množství exkluzivního obsahu pro očekávanou hru od studia Bungie. Co si ale pod tím obrovským množstvím představit, jsme se dozvěděli až prostřednictvím oficiálního PlayStation blogu.

Málo toho opravdu nebude. V prvé řadě majitelé konzolí od Sony dostanou přístup do lokace Dust Palace Strike na Marsu, která je určena pro tříčlennou kooperaci. Lákadlem mohou být i noví nepřátelé Psion Flayers, kteří se zde objeví.

Dále je to exkluzivní mapa do hry více hráčů s názvem Exodus Blue. Jde o mapu střední velikosti, která je jako stvořená pro režimy Control a Skirmish.

Chybět nebude ani exkluzivní brnění pro jednotlivé třídy. Warlock dostane speciální oblek Manifold Seeker, který mu pomůže přežit v nehostinném prostředí. Pro třídu Titan je zde masivní brnění s názvem Vanir a konečně Hunter dostane odolný Argus.

Kromě brnění to budou i exkluzivní zbraně, jmenovitě útočná puška Monte Carlo a pistole Hawkmoon.

A to největší nakonec. Pro majitele konzolí od Sony je přichystána trojice exkluzivních lodí - Aurora Wake, Crypt Hammer a Outrageous Fortune.

Půjde o časovou exkluzivitu, která by podle nepotvrzených informací měla vypršet až na podzim 2015, tedy rok po vydání Destiny se dostane na Xbox One a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama