Season Pass Titanfall zdarma na PC, Xbox One i Xbox 360
Titanfall Novinka Season Pass Titanfall zdarma na PC, Xbox One i Xbox 360

Season Pass Titanfall zdarma na PC, Xbox One i Xbox 360

Michal Burian

Michal Burian

14

Season Pass se všemi DLC zdarma. Nejde o omezenou akci. <strong>Nyní i na PC.</strong>

Reklama

Update

Opravdu nejde o chybu, ale o akci v souvislosti s prvním výročím Titanfallu. Všechny DLC jsou nakonec zdarma i pro PC, takže pokud patříte mezi vlastníky hry, upalujte na Origin a stahujte. Naštěstí ale nemusíte pospíchat, Respawn oznámil, že všechny DLC zůstanou zdarma pro každého, kdo hru vlastní nebo kdo si ji teprve koupí. Tomu říkáme povedený způsob, jak oživit titul, na který už řada hráčů zapomněla.

Původní zpráva

Dnes je to přesně rok od vydání sci-fi střílečky Titanfall od Respawn Entertainment. To je s největší pravděpodobností důvod, proč je na Xbox Live zdarma kompletní Season Pass pro Xbox One a Xbox 360 verze.

V současné době není jisté, zda jde o omezenou akci či chybu. Doporučujeme tedy všem, aby si Season Pass okamžitě zakoupili (zdarma) a mohli si zahrát dodatečné balíčky Expedition, Frontier’s Edge a IMC Rising s dalšími mapami.

"Titanfall až na výjimky postrádá jakékoliv problémy, bohužel ale doplácí na nešťastná rozhodnutí a chyby mimo hranice samotné hry. Pokud však prahnete po něčem novém v oblasti multiplayerových stříleček, Titanfall je sázka na jistotu," verdikt recenze - 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama