Nové zbraně a technika do Battlefield: Hardline pod drobnohledem
Novinka Nové zbraně a technika do Battlefield: Hardline pod drobnohledem

Nové zbraně a technika do Battlefield: Hardline pod drobnohledem

Michal Burian

Michal Burian

1

Nová pumpovací brokovnice, bojová puška, útočná puška nebo munice.

Reklama

Vývojáři ze studia Visceral Games na oficiálních stránkách představili jednotlivé zbraně a techniku z balíčku Criminal Activity do Battlefield: Hardline.

V rozšíření Battlefield Hardline: Zločin chceme hráčům nabídnout nové nástroje, pomocí nichž mohou eliminovat nepřátele. Z četných vyjádření naší komunity jsme jasně pochopili, že chcete další zbraně. Členové programu Battlefield Hardline Premium se tak mohou těšit na nové kousky.

Ke každému ze čtyř rozšíření přistupujeme trochu odlišně. Příběh, mapy, režimy, zbraně a souboje musí odpovídat zamýšlenému hernímu stylu. V případě rozšíření Battlefield Hardline: Zločin jsou tématem rychlé pěchotní souboje zločinců a policistů. Cílem první skupiny je provádět různé drobné zločiny, ta druhá jim v tom pochopitelně chce zabránit. Je tedy nasnadě, že zbraně a příslušenství se musí hodit pro boj zblízka. A jak lépe tento požadavek splnit než tak, že třídě těžkooděnec přidáme novou brokovnici a dvě další pušky. Jestli vám to není dost, přidejte si ještě dvě nová zbraňová příslušenství, která se velmi záhy stanou vaším nejlepším přítelem.

Nová pumpovací brokovnice

Jde o novou policejní zbraň pro třídu těžkooděnec. Tato futuristická brokovnice využívá nejnovější technologii k doručování spravedlnosti všem narušitelům zákona. Zásobník čítá 14 nábojů o délce cca 7 cm plněných hrubými broky. Tato brokovnice je jako stvořená pro mapy Černý pátek a Hlídka. Až se budete plížit ke zločincům, možná uvítáte možnost střílet i na trochu větší vzdálenost. Žádný problém, do této brokovnice můžete použít jak náboje s jednotnou střelou (Slug), tak i novou průraznou munici. Díky výše zmíněným možnostem je zbraň velice univerzální. Chcete-li bojovat zblízka, pak si určitě oblíbíte průrazné náboje. S jejich pomocí si snadno poradíte se zablokovanými dveřmi opatřenými nástražnou bombou nebo laserovou minou. Narazili jste na mapě Kód modrá na otravného zločince, který se vyžívá v umisťování pastí na dveře? Než takto sabotované dveře otevřete, abyste vzali pytel s penězi, vystřelte do nich s průraznou municí. Poté můžete bezpečně projít, popadnout kořist a odtančit z klubu. Průrazná munice dokáže vyřešit nejeden problém.

Nová bojová puška

Nová bojová puška určená pro zločince a třídu těžkooděnec přichází s kultovním profilem a vzhledem. Dřevěná část dodává této zbraně klasický vzhled, ale jinak je veskrze moderní a smrtící. Střílí náboje ráže 7,62x51mm. Tím získává úžasnou zastavovací sílu a dostřel. Tato puška je také velmi účinná při střetech na střední až dlouhou vzdálenost. Je široce upravitelná, ať už jde o AP munici se stopovkou, vylepšenou pažbu, zvětšený zásobník a další. Přestože je nejúčinnější na střední až dlouhou vzdálenost, neztratí se ani při střetech zblízka, pokud se dokážete vypořádat s těžkým zpětným rázem. Zkuste přepnout na poloautomatický režim střelby s puškohledem na střední vzdálenost a využijte tak její dostřel. Tato tradiční bojová puška může být ve správných rukách velmi smrtící. Při správném použití na mapách Černý pátek nebo Divočina uděláte s policisty krátký proces. Tato puška by se mohla velmi rychle stát oblíbenou výzbrojí kriminálního podsvětí, vyvolávající strach u všech, kteří se odhodlají postavit mezi zločince a jejich cíl.

Nová útočná puška

Co byste řekli na novou útočnou pušku pro policejní těžkooděnce? Tato zbraň má jedinečný vzhled, který je umocněn stylovou pákou závěru. Kadence střelby je sice pomalejší než u bojových pušek, ale díky tomu se snadněji ovládá. Počítejte také s menším zpětným rázem než u některých jiných bojových pušek. Střílí náboje ráže 7,62x51mm, takže je velice účinná na střední až dlouhou vzdálenost. Pomocí této zbraně policisté neutralizují snahy zločinců na mapě Divočina hezky zpovzdálí. Jedinečný zásobník nabízí dvacet čtyři nábojů a celkem dvacet pět nábojů při taktickém přebití, což představuje výhodu nad ostatními bojovými puškami. Díky nízké kadenci střelby v kombinaci s nižším zpětným rázem je tato zbraň velmi dobře ovladatelná a smrtící. Nebojte se ji použít na mapách Kód modrá nebo Hlídka. Sáhněte po AP munici se stopovkou, která si snadno poradí i se zločinci vybavenými neprůstřelnými vestami. Tato útočná puška bude postrachem pro všechny kriminální živly.

AP munice se stopovkou

Průbojná munice se stopovkou je určená pro útočné pušky, bojové pušky a DMR. Přístup k ní mají jak policisté, tak i zločinci. Průbojná munice vyniká velkou ranivostí proti obrněným cílům. Je opatřena viditelnou stopovkou, která napomáhá uživateli sledovat dráhu střely. Další výhodou je, že spoluhráči vidí, kde je cíl, a mohou se přidat ke střelbě. Tento typ munice je velmi účinný proti neprůstřelným vestám a do značné míry i proti obrněné technice. Nedaří se vám v přestřelkách proti nepřátelům vybavenými přídavnými výztuhami? Použijte AP munici se stopovkou a srovnejte šance.

Průrazná munice

Průrazná munice (výbušné broky ráže 12) je primárně určena k otevírání dveří. Tuto munici lze použít k bezpečnému otevření dveří, které byly předtím sabotovány. Své uplatnění si také najde v boji zblízka. Naládovat ji do své brokovnice budete moct, ať už jste dali přednost policejním složkám, nebo zločineckému podsvětí. Uživatel musí manuálně přepnout na průraznou munici. Není-li tedy v komoře zbraně průrazná munice, můžete použít standardní hrubé broky. Pokud si nejste jistí, jestli byly dveře sabotovány, otevřete je pomocí průrazné munice. A dostanete-li se k nepříteli blízko, tato výbušná munice se postará o jeho rychlý skon.

Vedle třech zbraní pro třídu těžkooděnec jsme také přidali pro obě strany a všechny třídy novou materiálovou podporu. Umlčte své nepřátele hřebíkovačkou.

Hřebíkovačka

Nastanou chvíle, kdy je potřeba improvizovat a nespoléhat se na klasické zbraně. Skvělým případem je hřebíkovačka. Ačkoli nepoužívá konvenční munici ani žádnou optiku, svou práci umí udělat dobře. Do celkem čtyř zásobníků se vejde po 10 hřebících. Hřebíkovačku hledejte po mapách v rozšíření Battlefield Hardline: Zločin. Zbraň střílí hřebíky z patron kalibru .27. Hřebíkovačka je účinná a smrtící na krátkou vzdálenost. Zbraň je schopná zabít nepřítele jediným výstřelem do hlavy. Nedělá velký hluk, takže se při střelbě neobjevíte na minimapě. Na druhou stranu hřebíky nedoletí daleko a rychle ztrácejí na výšce. Dostanete-li se však blízko k nepříteli, můžete jej v mžiku zneškodnit.

A na závěr tu máme novou techniku, kterou najdete v rozšíření Battlefield Hardline: Zločin. Konkrétně jde o dva kousky, v nichž vy i váš tým můžete brázdit ulice.

Lowrider

Lowrider je nové transportní vozidlo třídy sedan ve stylu poloviny 60. let. Je určený pro zločince, plně upravitelný a vybavený všemi těmi doplňky získanými u sportovního sedanu. Brázděte ulice spolu se třemi dalšími cestujícími, kteří se mohou vyklonit z oken a získat tak lepší střelecký úhel. Působivá kombinace stylu a palebné síly, co říkáte? Lowrider, pyšnící se dvoubarevným koženým interiérem, klaksonem s vlastní hudbou a hydraulickým zavěšením ovládaným řidičem, je svěžím přírůstkem na poli tradičních transportních vozidel.

Pick-up

Pick-up je nové civilní vozidlo, které najdete na mapě Divočina. Ačkoli byl původně navržený jako užitkový vůz, jeho otevřený nákladní prostor se výtečně hodí k přepravě vašeho týmu po nebezpečných prašných cestách. Uzavřená kabina pojme dva cestující, přičemž spolujezdec se může vyklonit z okna a získat tak lepší střelecký úhel. Dva další pasažéři mohou obsadit prostor pro náklad po stranách a mířit kolem celého vozidla. A ještě jeden cestující se může skrčit za zadní dveře a krýt záď vozu před pronásledujícím nepřítelem. V případě plného obsazení je pick-up smrtící zbraní.

V neposlední řadě se mohou všichni fanoušci těšit na bezplatný nový samopal, který je výrazem našeho uznání za vaši podporu. Tato zbraň není zahrnuta do rozšíření Battlefield Hardline: Zločin, ale bude k dispozici v rámci aktualizace hry, která vyjde současně s výše zmíněným rozšířením.

Nový samopal

Nový samopal je vzpomínkou na dřívější doby. Jeho klasickým designem se mohou kochat policisté i zločinci. Používat jej můžou všechny třídy. Díky pomalé kadenci střelby se snadno ovládá, takže byste neměli mít problém se zacílením nepřítele. Tato zbraň má však jen omezené možnosti úpravy. Můžete vyměnit rukojeť a zvolit zvětšený zásobník, ale to je tak všechno. Tento historický samopal používá munici ráže .45.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama