Konečně záběry z hraní RollerCoaster Tycoon World
RollerCoaster Tycoon World Novinka Konečně záběry z hraní RollerCoaster Tycoon World

Konečně záběry z hraní RollerCoaster Tycoon World

Michal Burian

Michal Burian

8

Koncem roku bychom měli mít možnost zahrát si návrat RollerCoaster Tycoon. První video vám ukáže stavbu atrakce, zatímco druhé zaznamenalo nepovedený test horské dráhy. <strong>Záznam streamu</strong>.

Reklama

Naštěstí pro vás nemáme pouze dvě videa, ale také nové detaily. Server Gamersnexus vyzpovídal Andyho Wilsona ze studia Nvizzio a dozvěděl se od něj několik podstatných informací. V den vydání bude ve hře více než 30 různých klasických pouťových atrakcí a 10 různých horských drah rozdělených do 4 typů (dřevěné, ocelové, zavěšené a katapultované). Hráč se bude moci sám rozhodnout, jak jednotlivé horské dráhy postaví. Tvůrci dají hráči v tomto svobodu, aby si sám vytvořil vlastní šílené atrakce, kterými bude do svého zábavního parku lákat návštěvníky. Každý návštěvník navíc touží po něčem jiném, jednu skupinku zaujmete nebezpečnými rychlými horskými dráhami, zatímco rodiče s menšími dětmi vyhledávají spíše klidnější atrakce. Na to vše budete muset při budování svého parku myslet a rozhodnout se, jaké skupině návštěvníků dáte přednost, stejně tak stylem svého parku. Budete moci vytvořit různé styly parku. Každopádně by mělo jít uspokojit obě strany návštěvníků.

Dobrou zprávou je, že od začátku bude RollerCoaster Tycoon World podporovat fanouškovské modifikace, stejně jako Cities Skylines. Hráči tak budou moci tvořit vlastní atrakce a ty následně sdílet skrze Steam Workshop.

Aktualizace: SamFisher nás upozornil na další video z RollerCoaster Tycoon World. Jde o záznam streamu, který toho ukazuje mnohem víc, včetně samotného života v zábavním parku. Před vývojáři je ještě spousta práce, kupříkladu umělá inteligence se chová poněkud zvláštně, ale jinak vypadá RollerCoaster Tycoon World na hru, kterou budeme určitě sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama