MOBA apokalypsa končí. V říjnu přestanou fungovat servery Dead Island: Epidemic
Dead Island: Epidemic Novinka MOBA apokalypsa končí. V říjnu přestanou fungovat servery Dead Island: Epidemic

MOBA apokalypsa končí. V říjnu přestanou fungovat servery Dead Island: Epidemic

Michal Burian

Michal Burian

9

Kvůli malému zájmu budou 15. října vypnuty servery hry Dead Island: Epidemic.

Reklama

V konkurenci DotA 2 a League of Legends neuspěl další titul. Dead Island: Epidemic se snažil přilákat hráče na apokalypsu plnou zombíků a více dynamické akce než nabízí konkurence. Bohužel se to společnosti Deep Silver nepovedlo. Nezbylo ji tak nic jiného, než uznat prohru a oznámit, že 15. října tohoto roku dojde k definitivnímu vypnutí serverů. Jinými slovy hra přestane existovat.

Dead Island: Epidemic měl krátký život. V listopadu 2014 byl titul spuštěn v rámci Early Access přístupu na Steamu, ale i přes dobré recenze se nenašel dostatek hráčů. Spin-off Dead Island se nikdy nedostal do finální verze.

„V posledních týdnech a měsících jsme vyhodnocovali Dead Island: Epidemic. Přemýšleli jsme o budoucnosti. S lítostí vám ale musíme oznámit, že jsme dospěli k tomu, že vypneme servery hry,“ dočteme se v prohlášení.

Deep Silver v prohlášení neprozradili důvody, proč se k tomu rozhodli. Lze ale očekávat, že za vše může malý zájem ze strany hráčů a tím pádem mizerný příjem. Když jsme u toho, pokud Dead Island: Epidemic hrajete, budete moci dostat využít velkých slev a koupit si DLC a in-game peníze, abyste si mohli vyzkoušet všechen obsah, který hra nabízela, včetně dalších hratelných postav, zbraní, vybavení atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama