Debut Danganronpy V3 a Danganronpy 3
Novinka Debut Danganronpy V3 a Danganronpy 3

Debut Danganronpy V3 a Danganronpy 3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Nová hra s plně novým obsazením a třetí série anime ukončí příběh akademie Hope's Peak.

Reklama

Během své poslední tiskové konference Danganronpa Presentation Press Conference, konečně předvedl Spike Chunsoft nový trailer k nové hře ze série Danganronpa a také k nově chystanému anime. Jde o hru New Danganronpa V3: Everyone’s New Semester of Killing s plně novým osazením a o anime Danganronpa 3: The End of Hope’s Peak Academy, které uzavře příběh akademie Hope's Peak.

New Danganronpa V3: Everyone’s New Semester of Killing vyjde na PlayStation 4 a PS Vitu v roce 2016. Prozatím je v plánu vydání pouze v Japonsku, ale vzhledem k postupné lokalizaci všech předchozích her, nemusíme se západním vydání obávat. Hlavní téma nové Danganronpy V3 je "být psycho je v pohodě". Jde o zcela novou kapitolu série, ale opět se setkáme s třídou nadaných studentů akademie. Jako u většiny her série, se bude skládat z částí s průzkumem a třídních výzev. Princip se nemění, během průzkumu budete mluvit s různými postavami a sbírat důkazy a během třídních výzev budete využívat své vlastní poznatky, nebo lhát, a snažit se porazit soupeře, spolužáky. Také se opět setkáme s maskotem celé série, sadistickým medvědem Monokumou.

Anime Danganronpa 3: The End of Hope’s Peak Academy bude vysíláno v roce 2016 a jak je z názvu patrné, bude navazovat na předchozí série Danganronpa: Trigger Happy Havoc a Danganronpa 2: Goodbye Despair. Půjde o úplně poslední kapitolu ze série Hope's Peak Academy a podle tvůrce Danganronpy Kazutaka Kodaky půjde o příběh, který může být vyjádřen pouze formou anime.

Pokud ale mátu tuto sérii rádi a bojíte se jejího konce, má Spike Chunsoft několik es v rukávu. Jde celkem o čtyři románové spin-offy série Danganronpa Kirigiri a komiks od Comic Clear s Kazuchi Sodou z Danganronpy 2 v hlavní roli jménem Super Danganronpa 2: Kazuichi Soda in Desperate Causality.

Dále ještě můžete navštívit oficiální internetové stránky Danganronpa 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama