Další NFS má mít opět tuning a kolize vozidel
Need for Speed Novinka Další NFS má mít opět tuning a kolize vozidel

Další NFS má mít opět tuning a kolize vozidel

Michal Burian

Michal Burian

20

Dokonce i poškození automobilů.

Reklama

Švédské studio EA Ghost nám na podzim naservírovalo restart závodní série Need for Speed (recenze), s kterým se dříve oblíbená značka vrátila k tuningu s pouličními závody. Bohužel úprava vozidel po vizuální a výkonnostní stránce nebyla u některých automobilů tak rozsáhlá, jak fanoušci čekali. Nejen z toho důvodu šlo spíše o zklamání, i když v mnoha směrech bylo tohle NFS lepší než ty předešlé, krom těch starších jako Underground, Most Wanted nebo Carbon.

Už dříve bylo jasné, že Need for Speed bude v dalších letech pokračovat, což nově potvrdila nabídka volných pozic ve studiu EA Ghost. Ti shánějí zkušené programátory, designéry a vývojáře na důležité pozice, aby mohli naplno pracovat na dalším NFS. To podle pracovních nabídek opět přinese tuning, kolize vozidel a dokonce i poškození aut.

Že by poškození aut v budoucích NFS už nebylo jen na oko? Doufejme... Je ale otázkou, kdy tohle Need for Speed vyjde, osobně bych ho na podzim letošního roku neočekával. Navíc to signalizuje, že EA se nerozhodli dát tuhle sérii více studiím, aby mohla nová hra vyjít každý rok.

PC verze loňských Need for Speed vyjde až toto jaro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama