Článek 6030953
Novinka Článek 6030953

Článek 6030953

Martin Cvrček

Martin Cvrček

29

V editoru postav můžete vytvořit Alberta Einsteina, Vladimira Putina nebo Kyla Rena.

Reklama

Akce PC Gamer Weekender přináší další ovoce. Včera bylo v záři reflektorů studio TripWire Interactive s trailerem Rising Stormu 2 a informacemi o nadcházejícím obsahu Killing Floor 2, teď je řada na TaleWorlds Entertainment, tvůrcích očekávaného Mount & Blade 2: Bannerlord.

Během streamu z akce tvůrci odprezentovali téměř půlhodinu z hraní rozpracované verze hry. Můžete se tak podívat na hlavní menu nebo editor postav, v němž je možné vytvořit i Alberta Einsteina, Vladimira Putina nebo Kyla Rena z nejnovějších Star Wars. Nebo postavu, která vzdáleně připomíná Vina Diesela.

Samozřejmostí je pohyb po mapě Calradie, kterou zpestřuje dobře vypadající potyčka s bandity. V jejím případě si můžete všimnout třeba výrazného zlepšení v oblasti animací. Nechybí ani ukázka managementu vaší skupiny či návštěva hospody, tvůrce zbraní a živých ulic města, v nichž dojde k dalšímu konfilktu. I v tomto případě jsou vidět novinky, třeba možnost hned při vstupu do města vidět, kdo se v něm zrovna nachází.

Finále zařizuje ukázka masivní bitvy, díky níž se lze pokochat nejen nepřehlednou válečnou vřavou, ale taktickými možnostmi při komandování vojáků pod vaším velením. Na některé věci ale v ukázce nedojde, třeba na obléhání hradů. Zatím ale dělá Bannerlord dojem, že půjde spíše o evoluci než revoluci a že tvůrci nehodlají výrazně překopávat prvky, které se v minulosti osvědčily.

Lidé z TaleWorlds navíc potvrdili, že by lidem rádi v průběhu letošního roku nabídli možnost zkusit hru v určité podobě. To by mohlo nasvědčovat plánům na vydání hry v Early Access nebo jinému způsobu, jak dát hráčům možnost otestovat hru před jejím dokončením. Zatím ale nechtějí nic slibovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama