Malí i velcí nepřátelé v hardcore RPG titulu The Surge
The Surge Novinka Malí i velcí nepřátelé v hardcore RPG titulu The Surge

Malí i velcí nepřátelé v hardcore RPG titulu The Surge

Michal Burian

Michal Burian

6

Tvůrci Lords of the Fallen přibližují svůj nový projekt. Zaujme vás?

Reklama

Pokud jste se dostatečně nenabažili výzvy v Dark Souls 3 a hledáte něco dalšího, tak v příštím roce dostanete možnost podniknout dobrodružství v sci-fi světa, který představuje hardcore RPG titulu The Surge. Na svědomí ho mají kluci a holky z německého studia Deck 13. To nám v roce 2014 přineslo Lords of the Fallen.

Na dnešní dvojici nových obrázků si můžete prohlédnout nepřátele. Ve hře budou menší i velcí protivníci. Konkrétně jde o roboty, nahradili rychle stárnoucí a nepřipravené jedince z lidské populace. V dystopické budoucnosti Země, nacházející se na konci své životnosti, není nic zadarmo. Lidé si v přelidněných městech vzájemně pomáhají a snaží se přežít. S nepřáteli bojují za pomoci exoskeletonů. Vy budete jedním z těchto odvážlivců. Vydavatel hlavního hrdinu popisuje jako průměrného chlapa, který se ve špatný čas ocitl na špatném místě. Nejde o žádného bojovníka, ale muže, jenž byl rád, že si našel práci. To ale ještě netušil, že se jeho práce bude točit kolem exoskeletonu. Jakmile si ho vzal na sebe, tak omdlel. Poté se probudí a nestačí se divit. Všechno je jinak, na továrnu zaútočili roboti a nikdo nepřežil. Nepřátelé jsou úplně všude.

Vraťme se ještě k protivníkům. Roboti jsou složeni z několika částí, podobně jako lidští nepřátelé v exoskeletonech. Pokud budete dostatečně šikovní, můžete jim useknout nohu, případně ruku a jejich vybavení si nechat. V opačném případně jejich vybavení poškodíte a nebudete mít z něho užitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama