Meče, sekery, luky, kuše, harpuny a další zbraně ve hře Elex
ELEX Novinka Meče, sekery, luky, kuše, harpuny a další zbraně ve hře Elex

Meče, sekery, luky, kuše, harpuny a další zbraně ve hře Elex

Michal Burian

Michal Burian

12

Tvůrci série Gothic detailněji prezentují své nadcházející RPG pro PC a konzole.

Reklama

Ještě před červnovou E3 v Los Angeles se studio Piranha Bytes rozhodlo detailněji představit připravované RPG pojmenované Elex. Tvůrci série Gothic se rozhodli vytvořit otevřený post-apokalyptický svět, který je směsicí sci-fi a fantasy.

Herní svět bude rozdělen na pět lokalit, které budou přístupné od samotného začátku. Budete se tak moci vydat kam budete chtít, bojovat a seznamovat se se svými spojenci, kteří se mohou stát vašimi společníky. Svět Elexu bude plný zmutovaných zvířat. K cestování budete využívat chůzi, běh nebo jetpack. Ten se bude hodit, svět budou tvořit skály, pouště, pustiny, různé úkryty atd.

Při boji budete mít k dispozici meče, sekery, luky, kuše nebo harpuny. Pokud byste zatoužili po nějaké modernější, tak na výběr bude brokovnice, plazmová puška nebo dokonce plamenomet. Je jen na vás, jaké zbraně si zvolíte. Podle toho budete bojovat. Vyberete si silnější zbraně, zbraně nablízko nebo magii?

To vše dovolí absence tradičního systému tříd. V Elex budete moci být čím chcete, své schopnosti, zkušenosti a zručnost budete rozvíjet pouhým používáním určitého vybavení, případně magie. Jen to ale stačit nebude, abyste v drsném světě přežili, musíte zvážit, kdo bude vašim spojencem a kdo naopak nepřítelem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama