Podpora modů a vlastních serverů v Conan Exiles
Conan Exiles Novinka Podpora modů a vlastních serverů v Conan Exiles

Podpora modů a vlastních serverů v Conan Exiles

Faldmen

Faldmen

1

Už v době spuštění Early Access verze na Steamu.

Reklama

31. ledna se skrze Early Access na Steamu budeme moci vrhnout do dobrodružství v novém survival sandboxovém titulu Conan Exiles. Hlavním prostředím hry je pouštní krajina Hyboria, ve které se odehrává i úvod hry, kdy tzv. utečeme hrobníkovi z lopaty po tom, co jsme opuštěni v této nehostinné pustině na pospas smrti. Tím hned od začátku začíná náš boj o přežití. Velký důraz je zde kladen na budování, craftování, ale i volbu náboženství, která bude mít na hratelnost značný dopad. Nebezpečí na nás nebude číhat pouze formou typických nepřátel, bát bychom se měli i pouště samotné. Připravit o život nás v ní může dokonce písečná bouře. V Conan Exiles se do dobrodružství můžeme pustit buďto sami nebo online s přáteli.

Vývojáři ze studia Funcom, kteří mají hru na starosti, vychází komunitě opravdu vstříc. Hra sice ještě nevyšla, Conan Exiles však bude mít podporu modů a privátních serverů hned během vydání, což je při nejmenším chvályhodné.

- Mohlo by vás zajímat: Hardwarové nároky hry Conan Exiles jsou překvapivě vysoké

Pokud se rozhodnete pro vlastní server, budete muset použít svůj hardware nebo si jej pronajmout. To vám dodá možnost využívat veškeré jeho výhody a hru si přizpůsobit dle svého. Nastavit si budeme moci např. střídání denní doby, vypnout si písečné bouře, přizpůsobit hlad a žízeň, množství surovin, nastavit o co přijdeme, jestliže umřeme při souboji PvP nebo tyto souboje úplně vypnout. Majitelé serveru budou mít navíc k dispozici „režim boha“, kdy bude pozorovat a zároveň ovlivňovat dění na mapě např. vyvoláváním různých nepřátel.

Podpora modů zajistí spoustu zábavy. Hráči se základními znalostmi Unreal Enginu si budou moci přidat do hry prakticky cokoliv, což hře dodává neomezený potenciál. Pokud se však sami do tvorby nechceme zapojit, budeme muset počkat, čím nás komunita potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama