Pro XCOM 2 vyšla modifikace Long War 2
XCOM 2 Novinka Pro XCOM 2 vyšla modifikace Long War 2

Pro XCOM 2 vyšla modifikace Long War 2

Michal Burian

Michal Burian

9

Nové třídy, zbraně nebo vetřelci.

Reklama

Pokud jste se začali v taktické akci XCOM 2 nudit, tak si ze Steam Workshopu můžete stáhnout modifikaci Long War 2. Ta celkově prodlužuje kampaň a přidává nové třídy, zbraně nebo vetřelce.

Po nainstalování modu Long War 2 je kampaň prodloužena na 100 až 120 misí. Zároveň můžete do misí poslat více než jednu četu jednotek. Vybírat budete moci mezi devítkou nových tříd: Sharpshooter, Shinobi, Ranger, Assault, Gunner, Grenadier, Specialist, Technical a Psionic (Sparks pro majitele DLC). Každá třída má unikátní sekundární zbraň.

Unikátní sekundární zbraně společně s dvojicí dalších se vám budou hodit pro poražení devíti nových nepřátel. Navíc jsou protivníci celkově chytřejší.

Nemusíte se ale bát, Long War 2 je sice obtížnější, ale zároveň přístupnější než jeho předchůdce. Jinými slovy by si na své měli přijít veteráni XCOMu, i úplní nováčci.

Za modifikací stojí studio Pavonis, které vytvořilo i Long War pro XCOM: Enemy Unknown. V případe Long War 2 spolupracovali s Firaxis Games, autoři hry za vývoj modifikace dokonce zaplatili a umožnili komunitě vyvíjet Long War 2 dlouho před vydáním XCOMu 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama