V Titanfallu 2 se objeví mapa Colony z prvního dílu
Titanfall 2 Novinka V Titanfallu 2 se objeví mapa Colony z prvního dílu

V Titanfallu 2 se objeví mapa Colony z prvního dílu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

V březnu se dočkáme nejen další mapy z prvního dílu, ale i nové zbraně nebo kosmetických Prime titánů.

Reklama

Před dvěma týdny jsme se dočkali představení herního módu Live Fire, který se v Titanfallu 2 objeví jako součást bezplatné aktualizace. Jde o rychlý režim pro šest hráčů ve dvou týmech, který se hraje na kola a eliminačním způsobem. V každém kole mají hráči 60 sekund na zneškodnění nepřátelského týmu, nebo na získání kontroly nad neutrální vlajkou. Tým, který má v držení neutrální vlajku po vypršení času, se stává vítězem kola bez ohledu na počet hráčů, o něž přišel. Vědět jak a kdy zabrat vlajku je klíčovým aspektem pokročilé fáze hry.

Aktuální popis módu pochází z nového blogového článku, v němž najdete rozhovor právě o Live Fire. Dočtete se v něm třeba něco málo o vzniku nápadu nebo o struktuře nových map Stacks a Meadow, které jsou určené jen pro Live Fire. Rozhovor odhaluje i to, jak ve studiu Respawn Entertainment probíhá prototypování nových konceptů:

„Když přicházíme s novými nápady, jako je teď režim Live Fire, držíme se postupu nazvaného 'rychlé prototypování'. Cílem je co nejrychleji prokázat, že koncept je zábavný. Vyzkoušíme několik různých konceptů a poté vybereme ten nejlepší, který začneme ladit. Denně je podroben testování, z něhož máme zpětnou vazbu a data, které nám pomáhají s dalšími designovými rozhodnutími. Testování funguje od toho, abychom nesešli ze správné cesty.“

Už víme, že Live Fire a jeho mapy Meadow a Stacks doprovodí mapa Columns pro mód Coliseum, dále nové intro pro všechny frakce v úvodu zápasů, přepracovaná obrazovka výběru herních módů a nová animace popravy nepřítele. To všechno dorazí v únoru.

V březnu bude následovat další obsahová aktualizace, která bude opět zdarma. Nejvýraznější novinkou je nová verze mapy Colony, kterou můžete znát z prvního dílu. Součástí březnové aktualizace bude také nová zbraň, animace popravy protivníka a velký patch, jenž zahrnuje opravy chyb, změny v balancování nebo nové online prvky. Dorazí i další kosmetické doplňky, které si budete moct zakoupit v in-game obchodě za skutečné peníze, a dva noví Prime titáni, tedy placené, ale čistě kosmetické reskiny titánů ze základní hry.

Tím ale přísun bezplatného obsahu nekončí. V dalších měsících se tak hráči Titanfallu 2 dočkají dalších, zatím nespecifikovaných novinek. V blízké době vyjde také trailer, který blíže představí únorovou aktualizaci.

Nová verze mapy Colony

Screenshoty z módu Live Fire

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama