Trailer Titanfallu 2 představuje herní mód Live Fire
Titanfall 2 Novinka Trailer Titanfallu 2 představuje herní mód Live Fire

Trailer Titanfallu 2 představuje herní mód Live Fire

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Režim založený na krátkých pěchotních potyčkách během několika kol dorazí v průběhu února a doprovodí ho dvě mapy a další bezplatný obsah.

Reklama

Během února se hráči Titanfallu 2 dočkají aktualizace, jejíž doménou bude nový herní mód Live Fire. Jde o rychlý režim pro šest hráčů ve dvou týmech, který se hraje na kola a eliminačním způsobem. V každém kole mají hráči 60 sekund na zneškodnění nepřátelského týmu, nebo na získání kontroly nad neutrální vlajkou.

Tým, který má v držení neutrální vlajku po vypršení času, se stává vítězem kola bez ohledu na počet hráčů, o něž přišel. Vědět jak a kdy zabrat vlajku je přitom klíčovým aspektem pokročilé fáze hry.

Součástí aktualizace jsou také mapy Stacks a Meadow, které jsou určené výhradně pro Live Fire, dále nová animace popravy nepřítele a mapa Columns pro mód Coliseum. To všechno uvidíte v nově zveřejněném traileru. Tohle všechno bude k dispozici zdarma pro každého majitele Titanfallu 2.

Další detaily o tom, co nabídne únorová aktualizace, se dozvíte ze starší novinky. Páteční novinka se pro změnu zaměřuje na to, co hráče Titanfallu 2 čeká v březnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama