Krásný sběratelský steelbook jako dárek k Torment: Tides of Numenera
Novinka Krásný sběratelský steelbook jako dárek k Torment: Tides of Numenera

Krásný sběratelský steelbook jako dárek k Torment: Tides of Numenera

Redakce

Redakce

Krom Day One Edice s hrou, soundtrackem na CD, cestovatelskou příručkou, tištěnou mapou a in-game předmětem od nás dostanete krásný sběratelský steelbook.

Reklama

Koncem února vyjde nástupce kultovního RPG Planescape: Torment, na kterého se čekalo dlouhých 17 let. Milovníci tradičního izometrického RPG v klasickém střihu, s propracovaným příběhem, postavami, pokročilými volbami a poctivou hratelnosti, která jim nic nedaruje, si přijdou na své.

Ve hře budete cestovat napříč světem Ninth World. Jde o fantastický svět, jenž je nekonvenčních a nepředvídatelných zážitků a nabízí originální audiovizuální zpracování. Hra se opět odehrává v prostředí Numenery od Monte Cooka. Příběh bude epický a ve své podstatě hluboce osobního rázu. Nabízí to nejlepší pro přemýšlivé hráče, kteří od her čekají "něco víc". Nebudou chybět netradiční postavy a společníci do party, jejichž motivace a touhy se vyvíjí během hry.

Torment: Tides of Numenera je zkrátka hodně očekávanou hrou pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Naše obchody Xzone.cz a GameExpres.sk si pro vás připravili nejen Day One edici se zajímavými bonusy za cenu běžné edice, ale také krásný sběratelský steelbook, který jinde neseženete. Ten získáte jen za to, že si Torment: Tides of Numenera včas předobjednáte.

Day One edice Torment: Tides of Numenera obsahuje hru, soundtrack na CD, cestovatelskou příručku v digitální podobě, tištěnou mapu světa a kované plátování ze syntetické oceli do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama