Operation Babel v květnu a Operation Abyss nově už v březnu
Novinka Operation Babel v květnu a Operation Abyss nově už v březnu

Operation Babel v květnu a Operation Abyss nově už v březnu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Dvojice dungeon RPG od Experience dostává konkrétní datum vydání.

Reklama

Tisková konference společnosti NIS America se nevyhnula sérii New Tokyo Legacy. Dokonce jsme na ni mohli slyšet o obou dílech, přitom první se na západních Vitách uhnízdil už před nějakým časem.

Operation Abyss: New Tokyo Legacy

Jde o hru Operation Abyss: New Tokyo Legacy, která vyjde nově 27. března ve verzi pro PC. Krabicovku samozřejmě čekat nemusíte, půjde pouze o digitální distribuci přes Steam.

Toto sci-fi dungeon crawler RPG Operation Abyss: New Tokyo Legacy od studia, které má na svém kontě třeba Demon Gaze, je zasazené do Tokia blízké budoucnosti. Město se nachází pod neustálým tlakem hrozby útoku geneticky modifikovaných monster Variants, které sem proudí přes portály vedoucích k tajemné dimenze Abyss. Na obranu občanů vytvořila vláda agenturu Code Physics Agency, aby prošetřila tyto záhadné jevy, vyskytující se ve městě. Vaše jednotka Xth Squad je specifickou skupinou dospívajících chlapců a dívek, modifikovaných Code technologií od CPA. Vašim úkolem bude vyhnout se nástrahám, potírat výskyt příšery a vyšetřit záhadu tajemné dimenze Abyss.

Hra Operation Abyss: New Tokyo Legacy bude na PC v původním japonském dabingu a anglickými titulky. Od června 2015 je u nás titul dostupný pro PS Vitu.

Operation Babel: New Tokyo Legacy

Pokračováním Operation Abyss je Operation Babel: New Tokyo Legacy, která u nás vyjde pro PS Vitu a pro PC (výhradně přes Steam) 19. května. NIS America během tiskové konference prozradili, že titul vyjde v původním japonském dabingu s anglickými titulky.

PS Vita limitovaná edice bude k dispozici pouze prostřednictvím on-line obchodu NIS America a bude kromě kopie hry a sběratelského boxu obsahovat luxusní artbook v měkké vazbě, čirý pořadač na dokumenty, originální soundtrack se 16 skladbami a plakát.

Příběh Operation Babel pokračuje v příběhu Operation Abyss a vy budete opět bránit Tokio blízké budoucnosti, jen se proti vám postaví nová hrozba. V tomto dungon crawler RPG se na obloze objeví záhadný objekt Embryo. CPA a Xth Squad jsou mobilizováni, aby čelili nové hrozbě.

Pronikáním do těžce zvládnutelných labyrintů si musíte vytvořit perfektně fungující tým a vypořádat se s každým nepřítelem. Oproti prvnímu dílu si budete moci přizpůsobovat jednotlivé postavy prostřednictvím nového systému Sub-Blood a také je vybavovat patřičnými předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama