Objeví se v Battlefieldu 1 hordy nemrtvých?
Battlefield 1 Novinka Objeví se v Battlefieldu 1 hordy nemrtvých?

Objeví se v Battlefieldu 1 hordy nemrtvých?

Michal Burian

Michal Burian

39

V dodatečném balíčku They Shall Not Pass našli hráči indicie, které naznačují příchod zombíků.

Reklama

Nejen některým čtenářům Zingu, ale také hráčům v zahraničí se nelíbí, jakým způsobem se švédské studio DICE postavilo k první světové válce v Battlefieldu 1. Podle mnohých není tato střílečka nijak realistická a vlastně využívá již dříve použité mechaniky, které jsou akorát naroubovány do prostředí z první světové války. Pokud by se potvrdily dnešní spekulace, měli by tito hráči další munici k ostré palbě.

V připravovaném placeném dodatečném balíčku They Shall Not Pass, který někteří již testují, se našly indicie, které naznačují příchod hordy krvelačných nemrtvých do Battlefieldu 1.

Když si pustíte videa níže, které jsou z mapy Fort Vaux, uslyšíte podivné zvuky, které bychom rozhodně nepřiřadili k lidem. Co myslíte, zahrnulo DICE do mapy Easter Eggs, aby naznačili příchod zombíků?

Zombíci jsou hodně oblíbení, vyskytují se v mnoha hrách, studio Treyarch na nich vystavělo jeden mód v Call of Duty: Black Ops, od té doby se zombíci v různých formách objevily i v dalších dílech CoD. Vzpomenout můžeme i na přídavek se zombíky do westernové akce Red Dead Redemption od Rockstaru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama