Aktualizace Colony Reborn pro Titanfall 2 vyjde 30. března
Titanfall 2 Novinka Aktualizace Colony Reborn pro Titanfall 2 vyjde 30. března

Aktualizace Colony Reborn pro Titanfall 2 vyjde 30. března

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Její součástí je především staronová mapa, další zbraň a animace popravy nepřítele. To všechno zdarma. Tvůrci chystají také další možnost bezplatného vyzkoušení hry.

Reklama

Už několikrát jsme slyšeli o chystané březnové aktualizaci a zároveň bezplatném DLC pro Titanfall 2. Nyní jsme se konečně dočkali detailů, které přibližují to, co nás v aktualizaci s názvem Colony Reborn vlastně čeká.

Jak už napovídá název, hlavním lákadlem je předělávka mapy Colony z prvního dílu. Chybět nebude ani nová animace popravy nepřítele nazvaná Curb Check a puška R-101 s ACOG zaměřovačem. Tohle všechno bude k dispozici zdarma pro každého majitele hry, i když se dá očekávat, že minimálně Curb Check bude třeba odemknout splněním určité výzvy, podobně jako v případě předešlých dodatečně přidaných animací likvidace protivníka.

Spolu s Colony Reborn dojde na výrazné obohacení sortimentu in-game obchodu, v němž si můžete za reálné peníze kupovat různé kosmetické položky. Nejdůležitějšími novinkami v tomto směru jsou nepochybně dva noví Prime titáni, tedy alternativní skiny titánů z původní hry. Tentokrát přichází na řadu Legion a Northstar. Opět platí, že se budou lišit jen z hlediska vzhledu, zvuků a určitých animací.

V obchodě budou dále k dispozici nové emblémy pro titány, konkrétně 5 nových designů a 1 nové válečné pomalování pro každého titána. Dojde i na balíček 20 nových kamufláží a balíček volacích znaků zahrnující 20 znaků a 20 nášivek.

Colony Reborn však není jen obsahová aktualizace. Jde také o patch, který opraví různé chyby, zlepší vyváženost hry a sem tam i něco vylepší. Kompletní seznam změn se máme dozvědět s blížím se datem vydání Colony Reborn, které je stanovené na 30. března.

Od 30. března do 3. dubna budete navíc moci při hraní získávat dvojnásobné množství zkušenostních bodů, a pokud ještě Titanfall 2 nevlastníte, můžete si ho opět zdarma vyzkoušet, a to od 30. března do 4. dubna.

Tentokrát přitom nebude k vyzkoušení pouze multiplayer, ale i Training Gauntlet, tedy singleplayerová překážková dráha, a mise pro jednoho hráče The Beacon. Zajímavé je, že dráha a mise by měly být přístupné i poté, co možnost bezplatného vyzkoušení hry skončí. Jak se zdá, Respawn Entertainment se tímto způsobem snaží nabídnout obdobu tradiční demoverze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama