Majitelé Battlefield 1 Premium mohou vzít na nové mapy své přátele
Battlefield 1 Novinka Majitelé Battlefield 1 Premium mohou vzít na nové mapy své přátele

Majitelé Battlefield 1 Premium mohou vzít na nové mapy své přátele

Michal Burian

Michal Burian

15

DICE představili novou funkci pojmenovanou Premium Friends. Jak bude tahle novinka fungovat?

Reklama

Švédské studio DICE dnes na oficiálním blogu představilo jednu zajímavou novinku pro Battlefield 1. Jmenuje se Premium Friends a jde o možnost, jak můžete pozvat své kamarády ke hře na mapách zahrnutých v placeném dodatečném obsahu.

„Ve studiu DICE si zakládáme na tom, že nasloucháme hráčské komunitě, a podporujeme snahu našich vývojářských týmů dávat prostor vašim připomínkám a ohlasům,“ tvrdí producent Andreas Skoglund.

„Už nějakou dobu sledujeme debatu ohledně možných potíží, které mohou nastat, když spolu budou hrát majitelé předplatného Battlefield 1 Premium Pass i hráči bez něj. Úzce to souvisí s naší snahou zajistit co největší obsazenost map v zájmu skutečně kvalitního herního zážitku pro všechny zúčastněné.

S radostí vám dnes mohu oznámit, že po důkladném zvážení různých způsobů řešení jsme se přiklonili k jednomu konkrétnímu, a ten bychom ve spolupráci s vámi teď rádi vyzkoušeli.

Nová funkce pojmenovaná Premium Friends funguje takto:

Při zakládání skupin (party) v Battlefieldu 1 si možná všimnete nového prvku: pokud některý z členů vlastní Battlefield 1 Premium, bude party označena jako „Premium Enabled“, tedy „Premium aktivní“. Tímto okamžikem může kdokoliv z této skupiny hrát na všech mapách bez ohledu na to, zda je má zakoupené, či nikoliv. Přístup platí po celou dobu, co má skupina aktivní službu Premium.

Ačkoliv budou mít na nové mapy díky funkci Premium Friends a výše popsanému přenosu předplatného přístup všichni hráči, část obsahu zůstane přístupná pouze majitelům předplatného Battlefield 1 Premium.

Ve skupině „Premium Enabled“ budou zkušenost na mapách z herních rozšíření získávat pouze hráči, kteří si dané rozšíření zakoupili, nebo předplatitelé Battlefield 1 Premium. Zkušenost se nicméně bude ukládat všem, a pokud se kdokoliv z hráčů rozhodne zakoupit Battlefield 1 Premium později, udělíme mu ji zpětně.

Pouze majitelé předplatného Battlefield 1 Premium nebo konkrétního herního rozšíření budou moci na bojiště vstoupit se zbraněmi nebo ve vozidlech daného rozšíření.

Pouze majitelům předplatného Battlefield 1 Premium nebo konkrétního herního rozšíření se bude zaznamenávat postup v plnění zadání medailí nebo kodexu.

Všichni jste srdečně zváni k hraní Battlefieldu 1 s přáteli v těchto nových podmínkách. Testovací kolo funkce Premium Friends zahájíme během nadcházejícího Battlefestu, který začíná 30. března, dodává producent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama