Datum vydání a podrobnosti o Sudden Strike 4
Sudden Strike 4 Novinka Datum vydání a podrobnosti o Sudden Strike 4

Datum vydání a podrobnosti o Sudden Strike 4

Michal Burian

Michal Burian

6

Připraveni na real-time strategii z druhé světové války?

Reklama

Generálové se budou hlásit do služby 11. srpna. To je den, kdy pro PC a PlayStation 4 vyjde válečná real-time strategie Sudden Strike 4. Původně se předpokládal květen 2017.

Sudden Strike 4 není žádným remakem nebo restartem série. Jde o plnohodnotný díl, který nabídne tři rozsáhlé kampaně z bojišť druhé světové války. V kůži generálů britské a americké, německé nebo sovětské armády budete vést více než 100 různých jednotek do bitev. Těšit se můžete na historické kousky, včetně německého bombardéru Heinkel He111, ruského tanku T-34, britského stíhacího letounu Hawker Typhoon a notoricky známého německého tanku Panzerkampfwagen VI Tiger.

Ještě předtím si ale vyberete jednoho z devíti jedinečných velitelů. Mezi nimi jsou George Patton a Kernard Montgomery. Každý z devíti velitelů má speciální schopnosti a odlišným způsobem bude přistupovat k taktice na bojišti.

V singleplayeru na vás čeká přes 20 náročných scénářů. Chybět nebude ani skirmish mód a kompetitivní multiplayer. Pokud budete úspěšní, získáte skill body a bonusový obsah, například se podíváte na historické filmové záběry z druhé světové války.

PC verze Sudden Strike 4 bude navíc podporovat modifikace přes Steam Workshop.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama