Spiderman přiskáče až v roce 2018
Novinka Spiderman přiskáče až v roce 2018

Spiderman přiskáče až v roce 2018

Filip Němec

Filip Němec

31

Nové gameplay záběry odhalily bojový a pohybový repertoár pavoučího muže a také přibližné datum vydání.

Reklama

Nový Spiderman, titul od tvůrců Ratchet and Clank, se představil v téměř devítiminutovém videu, zachycující jednu z příběhových misí a nutno dodat, že jsme byli svědky snad všeho, co nás zajímalo.

Hlavní náplní je samozřejmě boj, který se nejprve odehrává v uzavřenějších prostorech, které přeci jen nejsou pro pavoučího muže tolik ikonické. Boj na blízko však vypadá velmi dobře – jde o dynamickou podívanou, která působí plynule ale také značně kreativně. Spiderman využívá velké množství okolích předmětů a stejně tak paleta jeho pohybů je úctyhodná.

V polovině traileru se konečně přesuneme do volného prostranství, kde Spidey předvede plně své umění. Pohyb po městě se zdá být velmi intuitivní a z ukázky to vypadá, že jen tak nenarazíte na hluché místo, kde by se jednoduše nebylo k čemu přichytit svou vystřelovací pavučinou. Kromě nejrůznějších variací houpání se na pavoučím laně či přitahování se k budovám Spiderman také ovládá vcelku efektní běh po zdí a nedělají mu ani problémy otočky o devadesát stupňů na okrajích výškových budov.

Co v nás trochu vzbuzuje pochyby jsou quick time eventy, které jsou však používány především v atmosférických momentech, takže na druhou stranu věříme, že tento nástroj využijí autoři z Insomniac Games v rozumné míře.

Letos se však Spidermana nedočkáme, vydání hry je naplánováno až na rok 2018.

Nové obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama