Pro PS VR vyjdou další tituly
SUPERHOT Novinka Pro PS VR vyjdou další tituly

Pro PS VR vyjdou další tituly

Michal Burian

Michal Burian

1

Novinky Moss, Star Child, The Inpatient, Bravo Team a Superhot VR.

Reklama

Tisková konference Sony v noci byla ve znamení her pro virtuální realitu. Pro headset PlayStation VR vyjde několik titulů.

Nejprve se podíváme na zbrusu nové hry. Tou první je Polyarc od studia Moss. Tohle dobrodružství nás má zavést do kouzelného světa s příběhem o myšce. Ta se jmenuje Quill a budeme s ní plnit různé hádanky a prozkoumávat prostředí.

Jako další tu máme prostorovou 2D plošinovku Star Child, která si bere dost ze sci-fi. Na detaily si ale musíme počkat, za vývojem stojí Game Trust.

O slovo se hlásí Supermassive Games s hororem The Inpatient a vojenskou střílečkou Bravo Team. Tohle studio vytvořilo Until Dawn a nyní pro nás britský tým chystá tyhle dvě novinky. V hororu The Inpatient se podíváme do bizarní nemocnice, kde je vše špatně. Haly, sestry, lékaři a vše ostatní vám bude nahánět hrůzu. Do toho podivné zvuky.

Bravo Team zase vypadá jako tradiční střílečka z pohledu první osoby. Podle všeho nás zavede do východní Evropy, případně Ruska, kde budeme čelit teroristům. Chybět tak nebudou útočné pušky, krytí a spolupráce s dalšími členy.

Netradiční střílečku Superhot jistě znáte a určitě víte, že existuje její VR verze pro HTC Vive a Oculus Rift. Dobrá zpráva, Superhot VR se rozroste o PlayStation VR verzi, a to během léta. Očekávejte přesně to, co v původním Superhotu. Naše recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama