ARK: Survival Evolved o prázdninách opustí Early Access
ARK: Survival Evolved Novinka ARK: Survival Evolved o prázdninách opustí Early Access

ARK: Survival Evolved o prázdninách opustí Early Access

Michal Burian

Michal Burian

8

Bude se prodávat ve třech edicích, včetně sběratelské. Vývojáři slibují další expanze.

Reklama

Více než dva roky v předběžném přístupu, téměř 9 milionů loajálních hráčů. To jsou výsledky ARK: Survival Evolved ze Steamu. Nadešel čas se posunout, 8. srpna letošního roku bude hra na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One spuštěna v plné verzi a hráči si budou moci koupit sběratelskou edici. Jen pozor, počet kusů bude omezen.

Limitovaná sběratelská edice za 160 dolarů obsahuje kromě základní hry a Season Passu ještě kožený poznámkový blok s dokumenty o všech stvoření ve hře, oficiální náhrdelník, mapu ostrova, plakát a oficiální soundtrack, který nahrál orchestr.

Potom tu máme za 100 dolarů takzvanou Explorer's Edition se Season Passem, který vám zajistí přístup ke všem expanzím, včetně Scorched Earth. Studio Wildcard láká, že další rozšíření je na cestě, jedno by mělo dorazit ještě letos, další v roce 2018.

Pokud ale nechcete utrácet, tak základní edice hry se bude prodávat za 60 dolarů.

ARK: Survival Evolved je survival onlinovka zasazena na tajemný a nebezpečný ostrov, kde musíte lovit, sklízet, vyrábět předměty, stavět přístřeší a hlavně přežít. Postupně se můžete přidat do party dalších hráčů a společně si pomáhat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama