Metal Gear Survive se odkládá na příští rok
Metal Gear Survive Novinka Metal Gear Survive se odkládá na příští rok

Metal Gear Survive se odkládá na příští rok

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4

Netypický přírůstek do série Metal Gear nestíhá rok 2017, a tak vyjde až na začátku příštího roku.

Reklama

O Metal Gear Survive, pokusu společnosti Konami na vlastní pěst využít značku Metal Gear, jsme už nějakou dobu neslyšeli. Na letošní E3 však dostala svůj prostor, jehož součástí je i skutečnost, že tvůrci nestíhají vydání v letošním roce. Metal Gear Survive se tak odkládá na začátek roku 2018, jak zástupce Konami potvrdil serveru Polygon.

Na hru mnozí stále pohlíží skrz prsty, hlavně kvůli faktu, že se na ní nepodílí otec série Hideo Kojima, a také kvůli špatné pověsti Konami. Tu si japonská společnost v posledních letech vybudovala svým chováním a přístupem k zákazníkům, zaměstnancům i herním značkám, které vlastní.

Metal Gear Survive se každopádně odehrává v jakési alternativní realitě, v níž je svět zamořen zombiemi. Vy jako hráč a příslušník Mother Base, který se do tohoto světa dostal červí dírou vytvořenou během útoku na základnu, musíte proti zombiím bojovat, a to na upravené mapě Afghánistánu z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Jde přitom o kooperativní hru, takže proti hordám nepřátel můžete bojovat spolu s přáteli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama