Koncem roku vyjde na západě kompilace .hack//G.U. Last Recode
Novinka Koncem roku vyjde na západě kompilace .hack//G.U. Last Recode

Koncem roku vyjde na západě kompilace .hack//G.U. Last Recode

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Bude obsahovat remasterované díly .hack//G.U. 1, 2 a 3.

Reklama

Ještě koncem tohoto roku hodlá Bandai Namco vydat v Evropě kompilaci tří RPG her pod názvem .hack//G.U. Last Recode. Najdete v ní remasterované a rozšířené verze dílů .hack//G.U. Vol. 1//Rebirth, .hack//G.U. Vol. 2//Reminisce a .hack//G.U. Vol. 3//Redemption, připravené pro konzoli PlayStation 4 a pro PC. PS4 verze půjde koupit digitálně a taky v krabicové verzi, kdežto PC verze bude dostupná pouze přes Steam.

.hack // G.U. Last Recode má být určena jak pro fanoušky série, tak pro úplné neznalce, protože Rebirth, Reminisce i Redemption nabídnou aktualizovanou grafiku do rozlišení 1080p, širokoúhlý obraz 16:9 a 60fps. K úpravám došlo i v herních principech a přidány byly i další funkce, ale konkrétní detaily se dovíme až v příštích měsících.

Teď můžeme prozradit pouze to, že bude mít trilogie .hack//G.U. Last Recode vylepšemé a vyváženější boje a různé herní stimulace. Také bude obsahovat nový režim Cheat Mode, se kterým budete moci rozjet hru úplně od začátku se statistikami úplně na maximum.

.hack je multimediální značkou, vytvořenou a vyvinutou slavným japonským vývojářským studiem CyberConnect2. Najdete tady videohry, anime, romány a mangy ze světa .hack, které se zaměřují na tajemné události, odehrávající se v populární masově multiplayerové RPG hře pro více hráčů, nazvané jednoduše The World. Příběh .hack//G.U. začíná ale až po událostech z původního .hacku a hráči se vžijí do role Hasea, sledujícího kroky zabijáka jménem Tri-Edge. Právě on má na svědomí smrt Hasovu herní přítelkyni Shino a poslal ji tím v reálu do kómatu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama