Do Titanfallu 2 se vrátí další mapa z prvního dílu
Titanfall 2 Novinka Do Titanfallu 2 se vrátí další mapa z prvního dílu

Do Titanfallu 2 se vrátí další mapa z prvního dílu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Mapu War Games, která byla součástí prvního DLC pro původní Titanfall, doplní další mapa pro mód Live Fire.

Reklama

Tvůrci Titanfallu 2 ze studia Respawn Entertainment dnes odhalili v pořadí již šestou bezplatnou obsahovou aktualizaci hry. Tentokrát nese název War Games, vyjde už 27. června a největší chloubou je předělávka stejnojmenné mapy, která byla součástí prvního DLC pro původní Titanfall.

„Piloti v Pohraničí ke svému výcviku často používají simulační kabiny, ve kterých znovu prožívají historické bitvy. Součástí mapy War Games jsou obchody, výškové budovy, mezi jejichž okny piloti přeskakují, ale také ulice známé z bitvy o Angel City, po kterých se prohánějí titáni. Nechybí ani rozlehlá tanková depa, ve kterých se válečníci střetávali v boji muže proti muži během bitvy o leteckou základnu Sierra. Otevřená prostranství na předměstí poskytují ideální prostor pro souboje titánů. Naopak piloti se nejčastěji prohánějí po zářících a vzájemně propojených stěnách a stezkách,“ dočteme se na oficiálním blogu.

Mapu War Games doplní Traffic, další mapa pro mód Live Fire, která je popisována jako „pobořená střelnice se dvěma hlavními trasami, kde je třeba neustále vybírat vhodnou pozici a manévrovat. Nebezpečí číhá za každým rohem a za frontovou linií se skrývají odstřelovači.“

Součástí přídavku je také nová animace popravy nepřítele, kterou si musíte odemknout, a také změna v systému tvorby tříd. Tvůrci přidali každému třetí slot pro zbraň, což znamená, že nyní můžete jít do boje s primární a sekundární zbraní i se zbraní proti titánům. Dosud jste si museli mezi posledními dvěma zmíněnými typy výbavy vybírat.

Oblíbený mód Titanbrawl bude po vydání War Games trvale zařazen na seznam herních režimů a místo asistencí se v něm bude zobrazovat poškození způsobené titánem. K dispozici bude také nový mód Free Agents a samozřejmě různé změny a opravy hry ve formě patche.

Dodatečná podpora Titanfallu 2 nekončí ani s War Games. V červenci se dočkáme dalšího přídavku, který se má pochlubit návratem jednoho z oblíbených herních módů z prvního Titanfallu. Respawn navíc hodlá podporovat Xbox One X, a tak na něm bude Titanfall 2 vypadat o něco lépe. Tvůrci slibují podporu 4K rozlišení a dynamického super scalingu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama