Rebellion pracuje na pokračování strategie Evil Genius
Evil Genius 2 Novinka Rebellion pracuje na pokračování strategie Evil Genius

Rebellion pracuje na pokračování strategie Evil Genius

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Vývoj začal na jaře, přičemž tvůrci Sniper Elite nebo Zombie Army Trilogy slibují, že půjde o plnohodnotné pokračování, ne o remaster nebo free-to-play odnož.

Reklama

Pamatujete hru Evil Genius od studia Elixir, která kombinovala prvky strategie a simulace a vyšla v roce 2004? Jestli ano, mohla by vás potěšit zpráva, že studio Rebellion, jež stojí za sérií Sniper Elite, Zombie Army Trilogy nebo chystaným Strange Brigade, připravuje pokračování.

Rebellion obdržel práva na značku Evil Genius už v roce 2006, přičemž slibuje, že půjde o plnohodnotné pokračování, ne o remaster nebo free-to-play odnož. Hra je ve vývoji pro PC, ale vývojáři dodávají, že vydání na dalších platformách není zcela vyloučené.

Vývoj druhého dílu začal teprve letos na jaře, mimo jiné z důvodu nutnosti přizpůsobit mu interní engine Asura. Evil Genius 2 je koneckonců první strategická hra, která by měla tento engine využívat. Rebellion má přitom dost prostředků pro to, aby mohl vývoj probíhat i bez potřeby crowdfundingové kampaně, o níž ve studiu určitou dobu uvažovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama