Původní Shadow Warrior je zdarma na GOG.com
Shadow Warrior Novinka Původní Shadow Warrior je zdarma na GOG.com

Původní Shadow Warrior je zdarma na GOG.com

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Akční dobrodružství Lo Wanga z roku 1997 si nyní může zkusit každý.

Reklama

Herním světem sice hýbou nové tituly, ale občas neuškodí připomenout si starou klasiku. Klasikou by se nepochybně dal nazvat i původní Shadow Warrior od 3D Realms, který vyšel už v roce 1997. Jestli si první krvavé tažení Lo Wanga chcete po letech zkusit, nyní k tomu máte ideální příležitost. Hra je totiž zdarma ke stažení z GOG.com, a to v kompletní edici, která zahrnuje i expanze Wanton Destruction a Twin Dragon.

Hru získáte jednoduše. Samozřejmě je třeba mít účet na GOG.com, přičemž po registraci či přihlášení je třeba zamířit na stránku obchodu Shadow Warrior Classic Complete, kliknout na zelené tlačítko ADD TO CART a potvrdit transakci. Následně by se hra měla objevit ve vaší knihovně, odkud ji můžete kdykoliv stáhnout.

V tuto chvíli nejsou k dispozici informace o tom, jestli jde o časově omezenou nabídku, ale vypadá to, že nikoliv. Navíc je třeba podotknout, že to není poprvé, co je Shadow Warrior Classic Complete k dispozici zdarma. I tak je ale lepší neváhat. Jestli máte o Shadow Warriora zájem, doporučuji ho přidat do vaší GOG knihovny co nejdřív.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama