Anakin, Obi-Wan, Padmé i Ahsoka se snad dříve či později objeví v Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Anakin, Obi-Wan, Padmé i Ahsoka se snad dříve či později objeví v Battlefrontu 2

Anakin, Obi-Wan, Padmé i Ahsoka se snad dříve či později objeví v Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Tvůrci je podle všeho všechny chtějí vidět ve hře, přičemž Ahsoka možná dostane přednost před Padmé.

Reklama

Když šikovní hráči z nedávno ukončené alfaverze Star Wars: Battlefrontu 2 vytáhli seznam hrdinů a padouchů, mezi hráči a fanoušky odstartovaly živé spekulace. Na seznamu totiž figurovala řada postav z původní filmové trilogie, ale naprosto klíčové postavy prequelů v čele s Anakinem Skywalkerem a Obi-Wanem Kenobim na něm nebyly. Je zjevné, že seznam není finální a zčásti může být opřený o obsah předešlého Battlefrontu, ale i tak se mnozí obávali, že na některé klasické charaktery prostě nedojde.

Minimálně Anakin a Obi-Wan by si ale měli cestu do hry dříve či později najít, přičemž nebudou sami. Počítá se i s Padmé Amidalou a Ahsokou Tano, kterou můžete znát z animovaných seriálů The Clone Wars a Rebels (Povstalci). Dost jasně to naznačil ředitel designu v DICE Dennis Brännvall, který na Twitteru prohlásil, že by chtěl tyto postavy ve hře dříve či později vidět.

Co to znamená? Že na ně snad dojde buď v rámci základní hry, nebo v dodatečném obsahu. To by nás nemělo příliš trápit, když víme, že všechny dodatečné postavy, stejně jako mapy, herní módy, zbraně nebo vozidla, budou zdarma.

Brännvall dále naznačuje, že Ahsoka by mohla dostat přednost před Padmé, což do značné míry dává smysl. Ahsoka je jakožto učednice řádu Jedi a majitelka dvou světelných mečů mnohem logičtější volbou pro válečnou hru než královna a později senátorka planety Naboo, která k boji v rámci prequelů a The Clone Wars přičichla jen vzácně.

Jak se každopádně zdá, fanoušci se nemusí obávat, že by v Battlefrontu 2 na nejvýraznější kladné postavy prequelů nedošlo. Jen je třeba počítat s tím, že nemusí být ve hře hned v den vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama