Detaily z chystané bojovky Naruto do Boruto: Shinobi Striker
Novinka Detaily z chystané bojovky Naruto do Boruto: Shinobi Striker

Detaily z chystané bojovky Naruto do Boruto: Shinobi Striker

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Bitevní režimy, přehledový trailer a pár dalších informací.

Reklama

Na letošním Anime Expu oznámilo Bandai Nambo další bojovku z Naruto univerza, nazvanou Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Jde o multiplayerovou online bojovku, ve které se opět setkáte se svými oblíbenými postavami, ale čeká na vás nový styl hraní v komplet 3D prostředí v úplně novém grafickým stylu. Vašim úkolem bude spolupracovat se svými přáteli a stát se největším shinobi!

Hlavním herním režimem má být týmový boj čtyři versus čtyři s osmi ninji, bojujícími současně. Půjde tedy primárně o kooperaci se svými přáteli v pohledu z třetí osoby, kde budete hojně využívat i vertikalitu prostředí arény třeba tím, že vyskočíte na zeď a poběžíte po ní.

Prozatím máme potvrzeny oblíbené Naruto postavy: Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Sakura Haruno, Kakashi Hatake, Pain, Konan, Itachi Uchiha a Kisame Hoshigaki.

Tito ninja experti se budou dělit na několik tříd. Útočný typ, mezi který patří třeba Naruto Uzumaki, Kakashi Hatake a Pain, budou mít v repertoáru silné a rychlé útoky. Naproti tomu Sasuke Uchiha, Itachi Uchiha a Konan budou vynikat svými útoky na dálku. Také ve hře najdeme obranný typ bojovníků, schopných posílit svou obranu: Kisame Hoshigaki. Poslední typ je léčitel Sakura Haruno, který může léčit sebe i ostatní hráče.

Jak už bylo zmíněno, hlavní týmový bojový režim čtyři proti čtyřem se dělí dále na Barrier Mode, kde se hráči musí rozdělit na útočnou a obrannou jednotu a ve finále porazit silného bosse. V režimu Flag Mode si zase musíte navzájem ukrást vlajku a přinést ji zpět na své území. Mezi ostatními misemi najdete typy jako je Escort, Extermination a Subjugation. V podstatě u nich jde zase o spolupráci s ostatními a úspěšně dokončit úkol.

Hra má vyjít s japonským a anglickým dabingem a titulky v angličtině, francouštině, němčině, španělštině,italštině, ruštině a polštině.

Vydání hry Naruto to Boruto: Shinobi Striker se chystá na začátek roku 2018 pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama