Tento týden začíná multiplayerová beta PES 2018
Novinka Tento týden začíná multiplayerová beta PES 2018

Tento týden začíná multiplayerová beta PES 2018

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Začíná už tento čtvrtek a bude přístupná do 31. července. K dispozici ale bude jen na PS4 a Xboxu One.

Reklama

Poměrně překvapivě došlo na oznámení otevřené multiplayerové bety Pro Evolution Soccer 2018, která začíná už tento čtvrtek, 20. července, v 10:00 dopoledne našeho času. Přístupná bude do 31. července, konkrétně do 6:00 ráno.

Beta je k dispozici jen pro PS4 a Xbox One, PC hráči tedy mají smůlu. Jestli každopádně hodláte hrát na PS4, tak nemusíte mít předplacený PlayStation Plus. Na Xboxu One si ale bez Xbox Live Gold nezahrajete.

V betě si můžete zahrát režimy Quickmatch a online kooperaci. Na výběr budete mít mezi brazilským a francouzským národním týmem a stadion určený pro betu je Neu Sonne Arena. Také si lze nastavit podmínky zápasu, které zahrnují hraní ve dne nebo v noci a jasné či deštivé počasí.

Tvůrci tvrdí, že beta neslouží pro propagaci, nýbrž pro otestování online kódu a jeho stability. Hráče a jejich peněženky se budou vývojáři snažit zlákat spíše klasickou demoverzí, která bude k dispozici někdy před vydáním finální hry, k němuž dojde 12. září. Ten den vyjde PES 2018 nejen pro PS4 a Xbox One, ale i pro PC, PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama