13 minut ze Západního Ghátu v Uncharted: The Lost Legacy
Uncharted: The Lost Legacy Novinka 13 minut ze Západního Ghátu v Uncharted: The Lost Legacy

13 minut ze Západního Ghátu v Uncharted: The Lost Legacy

Michal Burian

Michal Burian

20

Chloe a Nadine pátrají po starodávném artefaktu, po kterém prahne ještě bezohledný Asav.

Reklama

V pondělí jsme vás v Jednohubkách k snídani informovali, že Uncharted: The Lost Legacy je oficiálně ve stavu Gold, což znamená, že je hra jako taková hotová a může putovat do lisoven a poté na pulty obchodů. Na nich se objeví přesně 23. srpna ve verzi pro PlayStation 4. Společnost Sony dnes formou nových obrázků v rozlišení 4K a hlavně nového gameplay videa ukázala, co vše v tomhle samostatném pokračování zažijeme.

Nejprve se zaměříme na nové gameplay záběry. Video ukazuje 13 minut z hraní za Chloe Frazer, kterou znáte hlavně z druhého dílu, kde byla impulsivní a lehkovážnou dobrodružkou. V The Lost Legacy se za doprovodu žoldačky Nadine Ross vydala do indických hor, kde hledá starodávný artefakt. Po pokladu pochopitelně prahnou i jiní, konkrétně bezohledný Asav, jenž chce artefakt získat za každou cenu. Nebude tak nouze o akční pasáže, podobně jako v Uncharted 4 s Nathanem Drakem.

Nejde ale jen o přestřelky a souboje s nepřáteli. V kůži Chloe budete pátrat, řešit puzzle a přesouvat se po indických horách. Podívejte se na video, které pochází z oblasti Západní Ghát. Ta je podobná Madagaskaru z Uncharted 4, ale je výrazně větší. Není tak divu, že jde o největší oblast, která byla kdy pro sérii Uncharted vytvořena.

Druhou dnešní novinkou jsou obrázky v rozlišení 4K. To si budete moci užívat na podporovatelé televizi s výkonnějším PlayStation 4 Pro. I screenshoty ukazují Západní Ghát. Jde o skutečnou oblast - Západní Ghát je pohoří, které se táhne v délce 1500 km podél téměř celého západního pobřeží Indie.

Na PS4 Pro hra může běžet v rozlišení 4K při 30fps v singleplayeru a v rozlišení 1080p a 60fps v multiplayeru.

Uncharted: The Lost Legacy vyjde 23. srpna s českými titulky. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama