Plná verze Titanfall 2 bez omezení pro předplatitele EA
Titanfall 2 Novinka Plná verze Titanfall 2 bez omezení pro předplatitele EA

Plná verze Titanfall 2 bez omezení pro předplatitele EA

Michal Burian

Michal Burian

V seznamu her v placených službách EA Access a Origin Access naleznete nově plnou verzi sci-fi střílečky Titanfal 2.

Reklama

Společnost Electronic Arts rozšířila seznam plných her ve svých placených službách EA Access a Origin Access. Předplatitelé těchto programů si mohou nově stáhnout sci-fi střílečku Titanfall 2 a tu bez omezení na Xboxu One nebo PC hrát, včetně singleplayerové kampaně a multiplayeru.

EA Access (Xbox One) a Origin Access (PC) je služba, s kterou za předplatné dostanete přístup do rozsáhlé knihovny her, které můžete bez dalších investic hrát po neomezenou dobu. Zároveň si před vydáním po omezený čas vyzkoušíte připravované tituly od Electronic Arts.

EA Access stojí na měsíc 99 Kč, na rok 599 Kč. Origin Access lze koupit na měsíc za 3,99 euro nebo na rok za 24,99 euro.

„Titanfall 2 přináší nejen řádně vylepšenou multiplayerovou formuli, kterou známe z prvního dílu, ale i velmi zábavnou, osobitou a osvěžující singleplayerovou kampaň. Nezáleží na tom, která herní složka vás zajímá víc. V obou případech vás čeká výtečná zábava, která bezpochyby patří mezi to nejlepší, co se v posledních letech v žánru stříleček objevilo,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze - 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama