FIFA 18 ukázala novinky v Ultimate Team
FIFA 18 Novinka FIFA 18 ukázala novinky v Ultimate Team

FIFA 18 ukázala novinky v Ultimate Team

Michal Burian

Michal Burian

5

V hodinu a půl dlouhém streamu došlo na otevírání balíčků, zápas hráčů Realu Madrid, novinky nebo na představení ikon.

Reklama

Včera večer uspořádali lidé z EA Sports stream, ve kterém se zaměřili na Ultimate Team ve FIFA 18. Na Twitch.tv se můžete podívat na záznam, který má hodinu a půl a uvidíte v něm prezentaci Ultimate Team, novinky, představení ikon a také došlo na zápas hráčů Realu Madrid.

V první řadě jsme ve streamu viděli otevírání balíčků. To je nyní mnohem dynamičtější. Jednotliví hráči mají specifické pohyby, které některé možná jen tak neomrzí a zpříjemní otevírání balíčků.

Squad Battles je zcela nový režim pro jednoho hráče. Hraním tohoto módu získáte hodnotné odměny. „Vyzvěte týmy ostatních hráčů z komunity FUT, získejte odměny a posuňte se v žebříčcích nahoru. V rámci vybraného zápasu Squad Battle můžete také vyzvat mužstva fotbalistů, profi hráčů série FIFA či celebrit a otestovat proti nim své schopnosti a dovednosti,“ popisují novinku vývojáři.

Dále se máme těšit na nové úkoly, kanál šampionů, bohatší výzvy tvorby mužstva a další způsoby, jak řídit svůj klub.

Mezi ikonkami je Ronaldinho, Ronaldo Nazário, Diego Maradona, Pelé, Thierry Henry, Jev Jašin, Ruud Gullit, Roberto Carlos, Jay-Jay Okocha, Patrick Vieira, Peter Schmeichel, Carles Puyol, Alessandro Del Pier, Michael Owen, Deco a Rio Ferdinand.

Dobrou zprávou je, že Ultimate Team bude dostupný také ve FIFA 18 pro Nintendo Switch. S ostatními budete moci soupeřit v kláních jednoho i více hráčů. Chybět nebudou ikony, draft, výzva s tvorbou mužstva, sezóny a další prvky.

Příběhy ikon

Otevření balíčku: Cristiano Ronaldo

Otevření balíčku: Antoine Griezmann

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama