Bližší pohled na různé jednotky Star Wars: Battlefrontu 2
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Bližší pohled na různé jednotky Star Wars: Battlefrontu 2

Bližší pohled na různé jednotky Star Wars: Battlefrontu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Ve hře nebude chybět třeba Snowtrooper Prvního řádu nebo B2 Rocket Droid Separatistů. <strong>Aktualizováno</strong> o další obrázky.

Reklama

Aktualizace: Na sociálních sítích se objevily další rendery jednotek ze Star Wars: Battlefrontu 2. Tentokrát se můžeme podívat na zástupkyně třídy Specialist, které s největší pravděpodobností pochází jak z řad Povstalecké aliance (tedy z původní filmové trilogie), tak z Odboje (z nové trilogie). Všimnout si můžete i zbraní, z nichž jedna byla přítomna již ve Star Wars: Battlefrontu z roku 2015.

Původní zpráva (4. 8. 2017 12:00): V posledních dnech začali tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 s přibližováním jednotlivých herních tříd v multiplayeru. Povětšinou jde o již známé informace, jež jsou obzvlášť povědomé těm, kteří zkoušeli uzavřenou alfaverzi. Nejde tedy o nějaké exkluzivní detaily, jak se nám snaží namluvit Sony na svém blogu. Díky této snaze máme ale k dispozici alespoň lepší pohled na různé typy jednotek.

Podívat se tak můžete na Heavy troopera Prvního řádu a Separatistů nebo na Snowtroopera Prvního řádu, s nímž se setkáme minimálně v bojích o základnu Hvězdovrah (Starkiller Base). K dispozici je také detailnější render základního separatistického droida a klonovaného vojáka, kteří zastávají třídu Assault.

Již nějakou dobu víme, že v multiplayeru Battlefrontu 2 bude systém Battlepoints, díky němuž můžete během zápasu za každou myslitelnou činnost získávat body. Když získáte dostatek bodů, můžete se následně dostat do role hrdinské postavy, do kokpitu nějakého vozidla nebo k ovládání nějaké speciální jednotky.

Před několika dny bylo prostřednictvím oficiálního webu odhaleno, že mezi speciálními jednotkami bude i B2 Rocket Droid, speciální typ separatistického droida, kterého můžete znát z animovaného seriálu Star Wars: The Clone Wars. Jedná se tedy o další důkaz toho, že vývojáři přeci jen nezůstanou pouze u motivů a prvků filmové ságy Star Wars.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama