Naughty Dog: Uncharted je víc než jen Nathan Drake
Uncharted: The Lost Legacy Novinka Naughty Dog: Uncharted je víc než jen Nathan Drake

Naughty Dog: Uncharted je víc než jen Nathan Drake

Michal Burian

Michal Burian

13

Vývojáři si jsou jisti, že Uncharted může dál pokračovat i bez hlavní postavy předešlých dílů.

Reklama

Když se řekne Uncharted, všichni si vybaví ikonického hledače pokladů Nathana Drakea. Tak by tomu ale v budoucnu být nemělo. Už 23. srpna vyjde Uncharted: The Lost Legacy, tedy samostatné rozšíření čtvrtého dílu, kde už Nathan nebude hlavním hrdinou. Místo něho budeme hrát za sympatickou Chloe Frazer, kterou do indických hor doprovodí žoldačka Nadine Ross. Společně budou hledat starodávný poklad, po kterém pátral už otec Chloe.

Podle slov kreativního ředitele Shauna Escayga všichni v týmu Nathana Drakea milují, ale přišel čas se s ním rozloučit a dát šanci někomu dalšímu. V Naughty Dog věří, že Uncharted je více než jen Nathan Drake. Vždyť tato série nabízí spoustu zajímavých postav. Těmi je i Chloe s Nadine. Původně autoři zvažovali jiné příběhy, kupříkladu Sama nebo Sullyho, ale nakonec si vybrali dvě ženy. Možná v budoucnu si zahrajeme si za ty dva, ale to je zatím ve hvězdách.

Každopádně, v Naughty Dog mají spoustu nápadů a v současné době nevědí, co přinese budoucnost. Dalšímu Uncharted se jistě bránit nebudou, ale vše bude záležet - podle nás - na tom, jak dopadne u fanoušků Uncharted: The Lost Legacy. To je totiž taková první vlaštovka, kde nebude Nathan.

Jak to vidíte vy, nebude vám vadit, že budete hrát Uncharted, kde nebude Nathan Drake? Nemělo by spíš Naughty Dog nechat Uncharted odpočívat a zaměřit se na něco jiného? Napište nám svůj názor do komentářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama