Detaily o vesmírné bitvě Star Wars: Battlefrontu 2, kterou uvidíme na Gamescomu
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Detaily o vesmírné bitvě Star Wars: Battlefrontu 2, kterou uvidíme na Gamescomu

Detaily o vesmírné bitvě Star Wars: Battlefrontu 2, kterou uvidíme na Gamescomu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

K dispozici jsou také ukázky zástupců speciálních jednotek, za které můžete hrát, když v zápase nahromadíte dostatek bodů.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že na letošním Gamescomu uvidíme mimo jiné premiéru vesmírných bitev ve Star Wars: Battlefrontu 2. O něco později se k nám dostala solidní nálož nepotvrzených informací, které se zatím po všech směrech potvrzují. Nyní je tedy jisté, že na Gamescomu uvidíme vesmírnou bitvu o loděnice nad planetou Fondor.

Samotné loděnice můžete vidět na novém screenshotu, na němž lze najít i některé lodě, které pochází z filmu Rogue One: Star Wars Story a z animovaného seriálu Star Wars: Rebels (Povstalci). Mimochodem, byly to právě záběry z Fondoru, které při odhalení hry vyvolávaly spekulace, že se i v Battlefrontu 2 podíváme na tropický Scarif z Rogue One: Star Wars Story a z DLC Rogue One: Scarif pro předešlý Battlefront. Loděnice jsou totiž na první pohled podobné štítové bráně nad Scarifem.

Také došlo na potvrzení skutečnosti, že během bitvy na Gamescomu uvidíme hrdinské lodě. A i když je samotná bitva o Fondor zasazena do období původní filmové trilogie, tvůrci nám hodlají ukázat lodě z ostatních období Star Wars ságy. Kromě ikonické lodě Millennium Falcon to bude černý X-Wing Poea Damerona z nových filmů a Scimitar, také známý jako Sith Infiltrator. Ten patří Darthu Maulovi z prequelů.

Bitvy se samozřejmě zúčastní i řadové stíhačky, třeba X-Wingy nebo TIE Interceptory, a také bombardéry. Vesmírné bitvy Battlefrontu 2 obecně slibují lepší ovládání letounů, větší možnosti jejich úprav nebo hratelnost založenou na různých rolích, potažmo herních třídách.

Koho nelákají vesmírné bitvy, může se podívat ještě na ukázku zástupců několika jednotek. Předně tu máme klonovaného a droidího důstojníka, tedy třídu Officer, a speciální jednotky, konkrétně Death troopera z Rogue One: Star Wars Story a Rebels, wookieského válečníka z planety Kashyyyk, Flametroopera Prvního řádu a B2 Rocket Droida z řad armády Separatistů. Nechybí ani působivý screenshot, který ukazuje nejen detailně zpracovanou zbroj Death troopera, ale i imperiální stroj AT-ST. Obrázek pravděpodbně pochází z Yavinu 4.

Ke speciálním jednotkám se přitom můžete dostat poměrně jednoduše. Takřka za každou činnost získáváte v průběhu zápasu body. A jakmile našetříte dostatek bodů, můžete se dostat do kokpitu nějaké stíhačky, do role hrdinské postavy nebo právě k hraní za některou speciální postavu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama