Oznámen Sword Art Online: Fatal Bullet pro PS4, Xbox One a PC
Novinka Oznámen Sword Art Online: Fatal Bullet pro PS4, Xbox One a PC

Oznámen Sword Art Online: Fatal Bullet pro PS4, Xbox One a PC

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

5

Odehrávat se bude ve fiktivním VRMMORPG Gun Gale Online.

Reklama

Začátkem minulého týdne poprvé Bandai Namco společně se studiem Dimps oznámili novou hru ze světa Sword Art Online. Ponese podtitul Fatal Bullet a začátkem příštího roku vyjde ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC.

Sword Art Online: Fatal Bullet je third-person RPG střílečka a první Sword Art Online hrou, odehrávající se ve fiktivní virtuální realitě MMORPG Gun Gale Online, se kterou jsme se mohli setkat ve druhé sérii televizního anime Sword Art Online.

Tentokrát se tedy stanete hrdinou hry Gun Gale Online, která má nabídnout hodně různorodou krajinu a prostředí. Originální příběh byl sepsán pod vedením tvůrce seriálu Reki Kawaharou a měnit se bude hodně podle interakce hráčů. Opět se dočkáte bojů proti různým soupeřům, ale do rukou dostanete nové zbraně a celkovou hratelnost si budete přizpůsobovat různými dovednostmi a schopnostmi.

Setkáte se také s různými postavami z mangy Sword Art Online, z anime a také předchozích her. Díky nim, a jejich radám, se budete pohybovat v obrovském světě. Vzhled hry má být náležitě vylepšený a i když je většina akcí založená na RPG principech, hrají zde, na rozdíl od předchozích her, velkou roli právě zbraně. Jejich jedinečné a realistickými návrhy připomínají tak trochu něco ze sci-fi filmu v kombinaci s mnoha jinými zbraněmi a na výběr bude i hodně bojových stylů, aby bylo z čeho vybírat.

Hra poběží na Unreal Enginu 4, takže máme počítat i s ohromujícími vizuálními efekty a prvky, realistickými texturami a materiály. Ve hře se můžete postavit svým přátelům v bitvách 4 na 4, ale zároveň je můžete požádat o spolupráci a vrhnout se do boje proti tvrdým bossům.

Oznámení hry

8 minut z hraní

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama