Battlefield 1: In the Name of the Tsar vyjde 19. září
Battlefield 1 Novinka Battlefield 1: In the Name of the Tsar vyjde 19. září

Battlefield 1: In the Name of the Tsar vyjde 19. září

Martin Cvrček

Martin Cvrček

15

Majitelé Premium Passu mohou nové DLC hrát již od 5. září. Battlefield 1 se navíc dočká podpory HDR10.

Reklama

Společnosti EA a DICE lákají na DLC In the name of the Tsar pro Battlefield 1 už delší dobu. Až nyní ale víme, kdy přesně druhý placený přídavek dorazí. Všichni zájemci si budou moci In the name of the Tsar pořídit 19. září. Majitelé Premium Passu, kteří již za samotné DLC platit nemusí, mohou jeho obsah využívat už od 5. září.

Přídavek slibuje šest map, nové zbraně a techniku, režim Supply Drop, husary nebo ruskou armádu. Podobně jako v případě DLC They Shall Not Pass s francouzskou armádou navíc vyvolává otázku, jak je možné, že je ruská armáda do hry zasazené do období první světové války přidána až ve formě dodatečného obsahu. A to ještě placeného.

Spolu s aktualizací, která doprovodí In the name of the Tsar, dorazí do Battlefieldu 1 i podpora HDR10. Tvůrci tvrdí, že HDR (vysoký dynamický rozsah, angl. high dynamic range) posune už tak vysoce kvalitní vizuální stránku Battlefieldu 1 na ještě vyšší úroveň pro majitele potřebného hardwaru (obrazovky a konzole nebo PC s podporou HDR). S rozšířeným poměrem kontrastu a barevnou škálou se mohou těšit na realističtější, detailnější a přirozenější vizuální zpracování. Během útoku Lupkovským průsmykem nebo průzkumu v temných uličkách Carycinu budou světle a tmavé oblasti detailnější a budou se jevit tak, jak by je vnímalo lidské oko.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama