Ohlédnutí za srpnovými příspěvky v donate systému
Novinka Ohlédnutí za srpnovými příspěvky v donate systému

Ohlédnutí za srpnovými příspěvky v donate systému

Michal Burian

Michal Burian

1

O tom, jak se daří vašemu oblíbenému magazínu, který každý den čtete.

Reklama

Máme za sebou konec dalšího měsíce, nový školní rok zaklepal na dveře a přede mnou je povinnost prozradit vám, jak se nám v srpnu 2017 dařilo s donate systémem. Než se podíváme na čísla, pojďme si říct, co se nám podařilo.

Mám totiž velkou a upřímnou radost, že se nám v předešlých týdnech podařilo spustit několik nových formátů a navázat na červenec, kdy vám Filip Němec představil nový seriál pojmenovaný Jak se hraje… V srpnu to byl deskovkový speciál od Kuby. Dohromady vyšly dva speciály, ve kterých jste se dozvěděli, jak se hraje Settlers: Zrod impéria a Hra o trůny.

Druhá novinka vzešla z vašich proseb. Společně s Filipem jsme odstartovali bulvární rubriku O hrách převážně nevážně aneb stoka herního průmyslu. Z důvodu Gamescomu vyšly zatím jen dva díly (první a druhý), ale již brzy na ně navážou další, abyste si mohli na Zingu přečíst tyhle nevšední zajímavosti z herního světa a zasmát se.

Kromě velkého množství novinek z Gamescomu a našich dojmů, jsme uskutečnili rozhovor s tvůrci Kingdom Come: Deliverance. Tobi Stolz-Zwilling z Warhorse Studios odpovídá na otázky čtenářů spojené s českým dabingem, souboji, RPG prvky, dodatečným obsahem nebo moddingem.

Ve statistikách vidíme, že vás tyhle nové formáty baví, zajímavé se o ně a čtete je. Zaměříme se na ně i v dalších měsících a budeme se snažit vám stále přinášet nové a nové články, které doplní každodenní novinky a recenze. Jejich počet a frekvence ale záleží hlavně na tom, jak se bude dařit donate systému. Právě z něho financujeme tyhle rubriky a speciální zpravodajství, které doplňují každodenní novinky a recenze.

Jak se nám tedy dařilo? V srpnu jste nám přispěli 1700 Kč. Moc vám za tento příspěvek děkujeme a věříme, že se vám v následujících dnech a týdnech dostatečně odměníme. V předešlém měsíci jsme z vybraných peněz investovali 3500 Kč, abychom pokryli zpravodajství během Gamescomu a naše dojmy, které budou vycházet i během září. Celkový zůstatek na účtu je tak 5200 Kč.

Tomáš V. - 50 Kč redsnakecz - 50 Kč samfisher - 50 Kč blacklanner - 100 Kč Jan D. - 100 Kč cl3rick - 100 Kč KamilZ - 1000 Kč Deiv 250 Kč

Teď něco o tom, co bude v následujících měsících. Blíží se totiž nejen herní sezóna, kdy vyjde spousta očekávaných titulů, ale rovněž slibované změny na Zingu. V současné době vám nemohu ještě nic slíbit, ale chystáme pro vás zbrusu novou mobilní verzi, která bude mít značně jiný vzhled a hlavně bude plnohodnotná, abyste si Zing.cz mohli pohodlně číst i na cestách a komentovat články. Společně s mobilní verzí připravujeme i velké změny hlavní verze Zingu. Našim cílem je zmodernizovat Zing pro všechna zařízení a představit vám přehlednější a svěžejší verzi. Věřím, že se nám to podaří a vy všichni budete spokojeni nejen s počtem novinek, článků a dalšího obsahu, ale také se vzhledem magazínu a jeho funkcemi.

Pokud máte jakékoliv otázky, podněty nebo návrhy, neváhejte je napsat níže do komentářů. Ještě jednou vám děkujeme za podporu.

Chcete podpořit Zing.cz?

Pokud nás chcete také podpořit, využít k tomu můžete Zing.cz produkt v našem obchodě Xzone.cz (minimum je 25 korun) nebo nám poslat libovolnou částku skrz bankovní účet 273627327/0300 - nemusíte se nikde registrovat. Vzkaz pro redakci (kupříkladu vaší přezdívku na Zingu) napište do poznámky u platby. Účet je u ČSOB a příjemcem je Zing s.r.o. Pokud nemáte bankovní účet, lze zaplatit také na kterékoliv pobočce ČSOB.

Pro zahraniční platby je IBAN: CZ95 0300 0000 0002 7362 7327 a SWIFT CEKOCZPP.

Při platbě skrz Xzone.cz přijímáme kreditní karty Visa, VisaElectron, MasterCard a Maestro. Zaplatit můžete i bez nutnosti registrace na Zing.cz. Platební bránu poskytuje ČSOB, nikoliv Xzone s.r.o.

Pro platbu můžete využít rovněž QR kód, kde jsme příspěvek stanovili na 100 korun.

Poskytnutý příspěvek je považován za dar ve smyslu §2055 a násl. Zákona č.89/2012, Občanský zákoník, nezakládá obdarovanému žádnou povinnost poskytnout dárci jakékoliv protiplnění a bude obdarovaným plně využit na darovaný účel.

Kam vaše peníze půjdou?

Všechny peníze, které od vás tímto způsobem vybereme, budou po zdanění sloužit výhradně pro Zing.cz. Každou korunu využijeme pro zlepšení a zkvalitnění obsahu publikovaného na Zingu. Za peníze od vás budeme schopni napsat ještě více článků a novinek, které pro vás každý den připravujeme. Navíc budeme mít možnost se ještě podrobněji podívat na hry, které vás zajímají, ať už jde o velké AAA tituly nebo malé, ale často chytlavé jednohubky od nezávislých tvůrců, které jiné magazíny často trestuhodně přehlížejí. A to my v žádném případě nechceme, už mnohokrát jsme si ověřili, že i o menší a méně výrazné hry je u našich čtenářů zájem.

• Podrobnější pokrytí her, které vás zajímají.

• Zaměření na velké AAA tituly i menší počiny od nezávislých tvůrců, které jiné magazíny často přehlížejí.

• Pravidelné živé streamování nových her.

• Tematické speciály a další články.

• Rozhovory s osobnostmi herního světa.

• Nové formáty zpravodajství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama