Měsíc s donate systémem na Zingu
Speciály Článek Měsíc s donate systémem na Zingu

Měsíc s donate systémem na Zingu

Michal Burian

Michal Burian

20

O tom kolik jste nám přispěli, co jsme s penězi udělali a jak to bude v dalších měsících.

Reklama

Úderem dnešní druhé hodiny odpolední je to přesně jeden měsíc, co jsme na Zingu spustili pilotní verzi našeho donate systému. V původním článku jsem vám slíbil, že vás budu pravidelně informovat o tom, kolik jste nám přispěli a kam jednotlivé peníze investujeme. Tak se pojďme společně na první měsíc podívat.

Za květen nám přispělo 18 z vás celkovou částkou 3750 Kč. Pro někoho málo, pro někoho hodně. Pro nás na Zingu jsou to peníze navíc, které můžeme vyžít k posílení obsahu, k zavedení nových článků a především k odměnám pro naše pravidelné redaktory.

Z mého pohledu není důležité, zda vybereme desetitisíce, pět tisíc nebo téměř čtyři tisíce. Důležitá je určitá pravidelnost, abychom se mohli pokud možno každý měsíc na podobné peníze spolehnout. To je hlavní důvod, proč jsou dosud všechny peníze na našem účtu. Ano, čtete správně. 3750 korun jsme ještě neinvestovali, přesto to byl pro redaktory Zingu impulz k tomu, aby dohromady napsali 17 recenzí, 3 preview, 8 speciálů a nespočet novinek.

Kupříkladu Martin "Cvrnda" Cvrček si od května vzal na starost souhrn nejzajímavějších a nejdůležitějších událostí z týdne a pravidelně vás zásobuje aktuálními novinkami, já si kromě řízení redakce, psaní novinek a editace obsahu pomalu osahávám streamování her, které chci společně s Filipem "Filca" Němecem v nadcházejících měsících rozhoupat, Ondřej "ThainDegu" Zeman řídí hry od nezávislých tvůrců a ostatní členové redakce se více zaměřili na recenzování her, které je zajímají.

Než se dostaneme na seznam návštěvníků Zingu, kteří nás podpořili, rád bych se věnoval ještě dvěma věcem. Je důležité zdůraznit, že za žádných okolností nemáme v úmyslu rozdělit komunitu mezi platící a neplatící členy. Nebudeme tak nabízet obsah určený pouze pro přispěvatele, ani žádné velké výhody. Místo toho zvažujeme, že všem, kteří nás podpořili, umožníme umístění speciálního odznaku vedle avatara. Odznak bude vidět u každého vašeho komentáře a samozřejmě i na vašem profilu. Zvažujeme také síň slávy a v úvahu také přichází rozsáhlejší možnosti v úpravě profilu. Zatím jsme se ale o těchto krocích nerozhodli a rádi si od vás necháme poradit. Své náměty piště níže do komentářů nebo na můj e-mail – vše na mém profilu. Tyto „výhody“ záleží také na tom, jak se bude donate systému v budoucnu dařit.

Změny na Zingu

Potichoučku připravujeme úpravy Zingu. Postupně upravujeme náš redakční systém, aby se nám v něm lépe a rychleji pracovalo, a zároveň chystáme obohacení mobilní verze (tu stávající verzi naleznete na m.zing.cz), aby byla rozsáhlejší, a vy jste v ní našli vše, co potřebujete. Úprav se dočká také hlavní verze Zingu, ale nepůjde o žádnou radikální změnu, rozhodli jsme se vydat cestou postupných úprav a vylepšení. Jednoho dne z toho třeba vznikne nový Zing.

Kdo nám přispěl

Níže zveřejňujeme seznam návštěvníků Zingu, kteří nám za květen 2017 přispěli skrz náš donate systém. Všem moc děkujeme, vážíme si každé koruny, kterou jste nám věnovali.

Pokud nás chcete také podpořit, využít k tomu můžete Zing.cz produkt v našem obchodě Xzone.cz nebo nám poslat libovolnou částku skrz bankovní účet 273627327/0300 - nemusíte se nikde registrovat. Vzkaz pro redakci (kupříkladu vaší přezdívku na Zingu) napište do poznámky u platby. Účet je u ČSOB a příjemcem je Zing s.r.o. Pokud nemáte bankovní účet, lze zaplatit také na kterékoliv pobočce ČSOB.

Při platbě skrz Xzone.cz přijímáme kreditní karty Visa, VisaElectron, MasterCard a Maestro. Zaplatit můžete i bez nutnosti registrace na Zing.cz. Platební bránu poskytuje ČSOB, nikoliv Xzone s.r.o.

Pro platbu můžete využít rovněž QR kód, kde jsme příspěvek stanovili na 100 korun.

  • Martin D. - 25 Kč
  • Aleš K. - 300 Kč
  • Vít Č. - 100 Kč
  • Ondřej P. - 100 Kč
  • v0jt1s3k - 250 Kč
  • David Z. - 750 Kč
  • Jan K. - 250 Kč
  • Doran - 100 Kč
  • Pisstol - 50 Kč
  • Vajcopele - 100 Kč
  • nErsagon - 200 Kč
  • samfisher - 50 Kč
  • KamilZ - 1000 Kč
  • 8B3CE273 - 300 Kč
  • shaak - 25 Kč
  • Robert H. - 25 Kč
  • Playman - 100 Kč
  • Petr R. - 25 Kč

Přispěli jste nám, ale zapomněli jste při platbě vyplnit svou přezdívku? Napište mi soukromou zprávu nebo e-mail (vše na mém profilu) a já místo vašeho jména a prvního písmena příjmení dám váš nick.

Kam vaše peníze půjdou?

Všechny peníze, které od vás tímto způsobem vybereme, budou po zdanění sloužit výhradně pro Zing.cz. Každou korunu využijeme pro zlepšení a zkvalitnění obsahu publikovaného na Zingu. Za peníze od vás budeme schopni napsat ještě více článků a novinek, které pro vás každý den připravujeme. Navíc budeme mít možnost se ještě podrobněji podívat na hry, které vás zajímají, ať už jde o velké AAA tituly nebo malé, ale často chytlavé jednohubky od nezávislých tvůrců, které jiné magazíny často trestuhodně přehlížejí. A to my v žádném případě nechceme, už mnohokrát jsme si ověřili, že i o menší a méně výrazné hry je u našich čtenářů zájem.

Pokud se donate systém osvědčí, plánujeme pravidelně živě streamovat hraní nových her a psát pro vás tematické speciály a další články, včetně rozhovorů s osobnostmi herního světa.

• Podrobnější pokrytí her, které vás zajímají.

• Zaměření na velké AAA tituly i menší počiny od nezávislých tvůrců, které jiné magazíny často přehlížejí.

• Pravidelné živé streamování nových her.

• Tematické speciály a další články.

• Rozhovory s osobnostmi herního světa.

Pokud máte nějaké otázky, nebojte se zeptat. Nikoho nenutíme nám přispět, ale každá koruna nám pomůže v tom, aby byl Zing ještě lepším magazínem.

Poskytnutý příspěvek je považován za dar ve smyslu §2055 a násl. Zákona č.89/2012, Občanský zákoník, nezakládá obdarovanému žádnou povinnost poskytnout dárci jakékoliv protiplnění a bude obdarovaným plně využit na darovaný účel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama