Titanfall 2 se brzy dočká nových skinů zbraní a dalšího komunitního obsahu
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 se brzy dočká nových skinů zbraní a dalšího komunitního obsahu

Titanfall 2 se brzy dočká nových skinů zbraní a dalšího komunitního obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Vypadá to, že už nás nečeká žádný zásadní hratelný obsah, nicméně podpora hry ještě ani zdaleka nekončí.

Reklama

Brzy to bude už rok od vydání Titanfallu 2. Za tu dobu hru tvůrci ze studia Respawn Entertainment rozšířili o značné množství bezplatného obsahu, ať už jde o mapy, zbraně, animace popravy nepřítele nebo o kooperativní mód Frontier Defense, i o nemalý počet placených kosmetických drobností. Jak se zdá, odteď už podpora hry nebude tak bohatá jako dřív, ale ještě ani zdaleka nekončí.

Samozřejmostí jsou další aktualizace, které dorazí v říjnu, v listopadu i v prosinci, přičemž se zaměří hlavně na opravu různých chyb a na vyváženost celé hry. V in-game obchodě budou také k dostání další placené skiny zbraní, dokonce se počítá s vánočními skiny. Tvůrci by přitom chtěli nabídnout placený Elite skin pro většinu primárních zbraní.

Pozornost bude zaměřena i na Featured Modes. Vývojáři hodlají znovu nabídnout módy, které se v této sekci již objevily, a také nabídnout některé nové experimenty. Pravděpodobně nás tedy čekají další herní režimy s poněkud upravenými pravidly.

V Respawnu se chtějí více zaměřit také na komunitní tvorbu. Poslední aktualizace přidala vizitky hráčů, které využívají práci jedné talentované členky komunity, a tento trend by měl nadále pokračovat. Hráči tedy dostanou možnost podělit se o své výtvory, z nichž následně tvůrci vyberou věci, které si najdou cestu do hry.

O nových mapách a dalším zásadním obsahu zatím Respawn nemluví, takže bude lepší s ničím takovým raději nepočítat. Ale kdo ví, třeba studio ještě překvapí, v prvním Titanfallu je koneckonců stále dost map, které by si zasloužily předělávku pro druhý díl. V každém případě je zjevné, že i když dodatečná podpora Titanfallu 2 není u konce, už bude zkrátka a dobře skromnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama