První rozšíření Sudden Strike 4 mapuje operaci Dynamo
Sudden Strike 4 Novinka První rozšíření Sudden Strike 4 mapuje operaci Dynamo

První rozšíření Sudden Strike 4 mapuje operaci Dynamo

Michal Burian

Michal Burian

Čtyři mise založené na jednom z nejvíce intenzivních a dramatických konfliktů v celé válce.

Reklama

Milovníci strategií, kteří si oblíbili Sudden Strike 4, se mohou začít těšit na 20. října letošního roku. Vyjde totiž první rozšíření, které podle popisku vypadá dost lákavě. Na hráče čeká cesta do Francie, kde se zúčastní čtyř singleplayerových misí založených na operaci Dynamo. To byl jeden z nejvíce intenzivních a dramatických konfliktů druhé světové války.

Operace Dynamo byla hromadná evakuace spojeneckých vojáků z pláže a přístavu francouzského Dunkerku. Britské, francouzské a belgické jednotky byly obklíčeny německou armádou.

Čtyři mise v dodatečném balíčku The Road to Dunkirk jsou rozděleny do dvou scénářů. Na německé straně kampaně máte za úkol prolomit francouzskou obranu v bitvě u města Lille, abyste mohli obsadit město Dunkerk a zničili britskou bitevní loď. Namísto toho Spojenci zahájí protiútok a pokusí se evakuovat co nejvíce vojáků během samotné operace Dynamo.

V bitvě budete mít k dispozici dva nové velitele: Charles de Gaulle (francouzský válečný hrdina) a Harold Alexander (velitel britské divize, který řídil evakuaci). Společně s nimi ve hře naleznete 10 nových jednotek, včetně německého dělostřelectva SIG 33 Bison, francouzského tanku Char B1, britského středního tanku A10 Cruiser Mk nebo bojové lodi HMS Ivanhoe.

Sudden Strike 4: The Road to Dunkirk DLC vyjde 20. října letošního roku na PC, Mac, Linux a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama