Veteráni strategií Petroglyph chystají Forged Battalion
Novinka Veteráni strategií Petroglyph chystají Forged Battalion

Veteráni strategií Petroglyph chystají Forged Battalion

Michal Burian

Michal Burian

1

V nové real-time strategii budete nejen velitelem, ale rovněž inženýrem. Budete mít plnou kontrolu nad jednotkami, továrnami, super-zbraněmi a ekonomikou své frakce.

Reklama

Americké studio Petroglyph Games lze bez nadsázky označit za veterány real-time strategií. Jde o tým, který v minulosti přinesl takové kousky jako Star Wars: Empire at War, Universe at War: Earth Assault, Panzel General, Rise of Immortals, Grey Goo nebo čtveřici titulů ze série 8-Bit. Pokud se vám některá z těchto her zalíbila, tak se můžete těšit na další.

Petroglyph Games ve spolupráci se společností Team17 oznámili, že začátkem příštího roku spustí v předběžném přístupu novou real-time strategii pojmenovanou Forged Battalion. Do vývoje jsou zapojeni i členové bývalého týmu Westwood Studios, který stojí za sérií Command & Conquer, včetně Red Alertu.

Forged Battalion má být inovativní a dynamickou strategií, kde dostanete možnost vytvářet a upravovat svou unikátní frakci. Podle svého gusta si sestavíte svou armádu, včetně pěchoty, lehkých vozidel, těžkých vozidel a letadel. K dispozici budete mít celou řadu zbraní a podpůrných typů. Kupříkladu na lehké bojové vozidlo můžete přidat regenerační pancíř, zatímco letadlo vybavíte protitankovou zbraní. Nové technologie budete postupně odemykat za prostředky z bitev. Slouží k tomu strom technologií, kde si vyberete archetyp a řadů zbraní nebo speciální schopnosti (stealth a regenerace). To vše z vás udělá jedinečnou frakci. Po každé bitvě si tak musíte rozmyslet, do čeho prostředky investuje, odemknuté technologie totiž využijete v dalších bitvách.

Ve své unikátní frakci budete zastávat všechny role. Od velitele až po inženýra. Získáte plnou kontrolu nad jednotkami, továrnami, super-zbraněmi a ekonomikou své frakce v singleplayeru, skirmish bitvách i v multiplayeru.

„Účinky klimatu koncem 21. století zničily svět a vojenská síla s názvem The Collective se rozšířila po celém světě. Jste součástí odboje proti tomuto agresivnímu nepříteli. Je čas, abyste se připojili k boji,“ píše se v tiskové zprávě. Ta slibuje dynamickou příběhovou kampaň, která otestuje vaše schopnosti reagovat a přizpůsobovat se rostoucí hrozbě. Poté můžete skočit do multiplayeru a s dalšími sedmi hráči se pustit do různých online režimů.

V předběžném přístupu na Steamu by měla být hra minimálně šest měsíců. V době spuštění má nabídnout alespoň pět misí z kampaně, pět map podporujících až osm hráčů, více režimů a dedikované servery pro multiplayer. Postupně bude Forged Battalion dostávat nový obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama