Vychází Sudden Strike 4: Road to Dunkirk DLC
Sudden Strike 4 Novinka Vychází Sudden Strike 4: Road to Dunkirk DLC

Vychází Sudden Strike 4: Road to Dunkirk DLC

Michal Burian

Michal Burian

První rozšíření real-time strategie mapuje operaci Dynamo.

Reklama

Za pár hodin na Steamu vyjde první placené rozšíření pro válečnou real-time strategii Sudden Strike 4. Road to Dunkirk DLC přinese novou singleplayerovou kampaň, která je založena na jednom z nejvíce intenzivních a dramatických konfliktů v celé válce.

Těšit se můžete na čtyři singleplayerové mise založené na operaci Dynamo. Šlo o hromadnou evakuaci spojeneckých vojáků z pláže a přístavu francouzského Dunkerku. Britské, francouzské a belgické jednotky byly obklíčeny německou armádou.

Čtyři mise v dodatečném balíčku The Road to Dunkirk jsou rozděleny do dvou scénářů. Na německé straně kampaně máte za úkol prolomit francouzskou obranu v bitvě u města Lille, abyste mohli obsadit město Dunkerk a zničili britskou bitevní loď. Namísto toho Spojenci zahájí protiútok a pokusí se evakuovat co nejvíce vojáků během samotné operace Dynamo.

V bitvě budete mít k dispozici dva nové velitele: Charles de Gaulle (francouzský válečný hrdina) a Harold Alexander (velitel britské divize, který řídil evakuaci). Společně s nimi ve hře naleznete 10 nových jednotek, včetně německého dělostřelectva SIG 33 Bison, francouzského tanku Char B1, britského středního tanku A10 Cruiser Mk nebo bojové lodi HMS Ivanhoe.

Cena DLC má být v přepočtu necelých 300 korun a bude dnes v prodeji na Steamu a PlayStation Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama