Další Battlefield bude vizuálně ohromující
Battlefield 1 Novinka Další Battlefield bude vizuálně ohromující

Další Battlefield bude vizuálně ohromující

Michal Burian

Michal Burian

17

K tomu finanční výsledky Electronic Arts.

Reklama

Snad nikdo nemůže pochybovat o tom, že Electronic Arts po Battlefieldu 1 plánují další díl. Během čtvrtletní konference s investory se vedení firmy o novém Battlefieldu malinko rozpovídalo a navnadilo na něj své akcionáře i hráče.

Finanční ředitel Blake Jorgensen nejprve potvrdil, že nový Battlefield je plánován na fiskální rok 2019, který pro EA začíná 1. dubna 2018 a končí 31. března 2019. Dle nás se střílečky dočkáme na podzim příštího roku, kdy bude opět soupeřit s Call of Duty, zatímco letos EA proti CoD vysílá Star Wars: Battlefront 2.

Poté si vzal slovo generální ředitel Andrew Wilson a dodal to, co každý čekal: Nový Battlefield bude vizuálně ohromující a pohlcující.

V současné době nevíme, zda nový díl bude pokračovat v historii, kterou do série vrátil Battlefield 1 s neokoukanou první světovou válkou, nebo se vydá blíže do současnosti. O budoucnosti dle mého nemá cenu spekulovat, na to má EA značky Battlefront a Titanfall.

Oba pánové se vzápětí rozpovídali ještě o rozhodnutí zavřít studio Visceral Games. Zopakovali, že se snaží využít část obsahu, který byl ve Visceral Games vytvořen, a využít ho v novém konceptu. Jak jistě víte, tvůrci Dead Space pracovali na akční adventuře ze světa Hvězdných válek. V týmu dokonce figurovala i scénáristka Uncharted a dost lidí si od této Star Wars hry hodně slibovalo. Více se dočtete zde.

Přecházíme ke zprávám z finančních výsledků EA. Komunita Battlefieldu 1 se rozrostla na více než 23,5 milionů hráčů po celém světě, počet aktivních hráčů The Sims 4 na PC meziročně vzrostl o více než 40 procent a více než polovina všech majitelů Madden NFL 18 se zapojila do nového příběhového módu Longshot.

Digitální prodeje meziročně vzrostly o 26 procent na 3,240 miliardy dolarů, což pro Electrnic Arts znamená 63 procent celkových příjmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama