Titanfall 2 se s listopadovým patchem dočká nových skinů zbraní a dalších novinek
Titanfall 2 Novinka Titanfall 2 se s listopadovým patchem dočká nových skinů zbraní a dalších novinek

Titanfall 2 se s listopadovým patchem dočká nových skinů zbraní a dalších novinek

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Patří mezi ně třeba další herní módy nebo 10 vizitek hráče vytvořených komunitou.

Reklama

Studio Respawn Entertainment, které je nově naplno v rukou EA, nepřestává s pravidelnou podporou Titanfallu 2, a tak nás čeká nová aktualizace i na konci listopadu, konkrétně 28. 11. Ten den vychází update nazvaný Harvest Time.

Jako obvykle přidá do hry nové placené skiny zbraní, které si můžete koupit v in-game obchodě v hlavním menu hry. Tentokrát nás čeká 6 skinů, jež budou k dispozici samostatně za 4,99 amerických dolarů nebo v balíku za 19,99 dolarů. Balík však bude k dostání jen do 19. prosince.

V in-game obchodě si také budete moci koupit Jump Starter Pack, který vám zajistí vše, co bylo součástí edice Ultimate Edition. Za 6,99 dolarů tak dostanete 500 kreditů, 10 Double-XP tokenů, odemčení všech titánů a taktických schopností pilotů a skin Underground pro R-201 Carbine. Jump Starter Pack je už nyní k dispozici třeba v obchodě Originu, ale s vydáním aktualizace není zkrátka nutné kvůli jeho pořízení opouštět hru.

Update dále nabídne možnost zakoupit všechny Advocate Gifty za kredity a postupně představí dva nové herní módy, a to Nitro Mixtape, Nitro FFA. Díky němu se také do hry dostane 10 nových vizitek hráčů, jejichž design mají na svědomí tvůrci z řad komunity. Prohlédnout si je můžete na stránce, na níž vede odkaz výše.

Titanfall 2 koupíte v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk v rámci Black Friday za 599 Kč/17,99€ na PC, PS4 a Xbox One.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama