Mongolové třetím národem v Civilization VI: Rise & Fall
Novinka Mongolové třetím národem v Civilization VI: Rise & Fall

Mongolové třetím národem v Civilization VI: Rise & Fall

Michal Burian

Michal Burian

Čingischán a jeho nebojácná armáda.

Reklama

Studio Firaxis Games postupně odhaluje nové národy, které do populární tahové strategie Civilization VI přinese placený přídavek Rise & Fall. Po Koreji a Nizozemsku následuje země z východní Asie. Po zakoupení nejnovější expanze budete moci hrát za Mongolsko, které sjednotil Čingischán.

Čingischán se narodil pravděpodobně v roce 1162 a zemřel 18. srpna 1227. Podle legend bylo při narození vidět znamení, že půjde o skvělého vůdce. V Civilization VI za něj budete moci hrát a využívat jedinečnou schopnost Mongolska zvanou Örtöö. Ta vám umožní vytvořit obchodní místo bezprostředně po založení obchodní cesty v cílovém městě. Díky tomu zvýšíte úroveň diplomacie pro svého velitele a zároveň budou vaše jednotky silnější a silnější. Unikátní budovou jsou stáje Ordu. Každá jezdecká jednotka vycvičena ve městě s touto stavbou získává další pohyb. A pokud půjde do úzkých, může Čingischán aktivovat jedinečnou schopnost zvanou mongolská horda. Ta přidá specifickým jednotkám větší sílu.

Rise & Fall přidá do Civilization VI celkem osm nových národů a devět nových vůdců. Tím hlavním je ale mechanika Great Ages, která přinese nové výzvy a bonusy při procházení historických okamžiků zlatého věku a doby temna. Každé město bude mít navíc individuální loajalitu vůči vašemu vedení, což bude mít dopad na zdroje, které z tohoto města budete získávat. Do těchto měst budete moci jmenovat guvernéry, nabídnou jedinečné specializace pro zvýšení loajality města.

Rise & Fall vyjde 8. února 2018.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama