Civilization 6 představuje indiánský kmen Krí
Novinka Civilization 6 představuje indiánský kmen Krí

Civilization 6 představuje indiánský kmen Krí

Michal Burian

Michal Burian

Povede ho Pîhtokahanapiwiyin, který je vynikajícím diplomatem a obchodníkem.

Reklama

Pîhtokahanapiwiyin, známý světu jako Poundmaker, povede v Civilization 6: Rise and Fall indiánský kmen Krí, který se vyskytoval hlavně v Kanadě, kde žilo až 200 000 jeho členů, včetně míšenců. Poundmaker je vynikajícím diplomatem a obchodníkem. Pomáhal vyjednat smlouvu s kanadskou vládou koncem 18. století a v následujících letech se snažil zachovat mír. Bohužel byl ale zatažen do událostí Severozápadního povstání a po dobrovolné kapitulaci byl odsouzen na tři roky za velezradu. Ve vězení strávil pouze rok, přesto se otřesné podmínky podepsaly na jeho zdraví a krátce po propuštění zemřel. Psal se rok 1886.

Kríové se v Civilization 6 pochlubí jedinečnou jednotkou Okihtcitaw. Jde o zkušené a silné bojovníky, zatímco unikátní stavbou je Mekewap. Ta poskytuje úkryt, i když není nijak extra přínosná, tak bonusem je její jednoduchá stavba a poblíž Bonusu nebo Luxury zdrojů přidává produkci, zdroje, jídlo a zlato.

Rise & Fall přidá do Civilization VI celkem osm nových národů (představení Koreje, Nizozemska, Mongolska a Indie) a devět nových vůdců. Tím hlavním je ale mechanika Great Ages, která přinese nové výzvy a bonusy při procházení historických okamžiků zlatého věku a doby temna. Každé město bude mít navíc individuální loajalitu vůči vašemu vedení, což bude mít dopad na zdroje, které z tohoto města budete získávat. Do těchto měst budete moci jmenovat guvernéry, nabídnou jedinečné specializace pro zvýšení loajality města.

Civilization VI: Rise and Fall vyjde 8. února 2018.

Zdroj: PCGamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama