Nový trailer filmového Ready Player One dává prostor sérii Halo
Novinka Nový trailer filmového Ready Player One dává prostor sérii Halo

Nový trailer filmového Ready Player One dává prostor sérii Halo

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Adaptace populární knihy, kterou připravuje Steven Spielberg, očividně nebude šetřit odkazy na různé herní série.

Reklama

Už párkrát jste si na Zingu mohli přečíst o filmu Ready Player One, adaptaci stejnojmenné a dost populární knihy, kterou napsal Ernest Cline. Film má na starosti režisér Steven Spielberg, přičemž předešlá videa naznačovala, že v některých ohledech bude adaptace dost věrná předloze, ale v jiných ohledech půjde spíše vlastní cestou. Tato cesta zahrnuje i začlenění poněkud modernějších popkulturních záležitostí, na něž v knize, která na popkultuře přímo staví, nedošlo.

Z toho důvodu bylo možné v předešlých trailerech postřehnout Laru Croft, Duka Nukema, Tracer z Overwatch, Harley Quinn z Batman: Arkham Knight nebo Chun-Li ze série Street Fighter. Teď tu máme další video, v němž je prakticky nemožné minout nejen T-Rexe ze Spielbergova Jurského parku, ale i narážku na Mario Kart nebo jednotku využívající zbroje známé ze série Halo.

Zrovna využití prvků Halo dává perfektní smysl, při představení konzole Xbox One bylo koneckonců oznámeno, že se Steven Spielberg podílí na vzniku televizního seriálu, který motivy série využije. Od té doby jsme toho o projektu mnoho neslyšeli, i když se má za to, že je stále v přípravě. Jak se ale zdá, Spielberg se trochu vyřádil i bez seriálu.

V první řadě se však zdá, že až Ready Player One vstoupí na konci března do kin a později do dalších forem distribuce, příznivci starých i nových her budou moci trávit hodiny a hodiny pečlivým zkoumáním každého záběru kvůli nalezení i toho nejmenšího odkazu. A že jich zjevně bude v celém filmu opravdu požehnaně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama